Yahudiler hiç şüphesiz dışarıya kapalı bir topluluk ve pek çoğunun ırkçılık bilinci var. Ama gerçekten iddia ettiğiniz kadar güçlüler mi? Mesela bugün Rothschildlerin veya öteki yahudi ailelerin serveti çok az. Benim adını bildiğim etkili yahudi zenginlerden bir tek George Soros ve belki Mark Zuckerberg var. Küreselcilik uğruna Soros'tan fazla Bill Gates ve Klaus Schwab çalışıyor. Bu ikisi de beyaz ırka mensup (Schwab'ın annesinin yahudi olduğuna dair zayıf iddialar buldum ama babası Nazi hükümetiyle çalışan bir şirkette yöneticilik yapmış). Bazı etkili toplum bilimcilerin ve ahlaksızlığı yayan aktivistlerin de yahudi olduğunun da bilincindeyim.
Spiritüel olarak yahudilerin gerçekten bir gücünün olduğuna inanıyorum. Hristiyanlık ve İslam'ın yahudiler tarafından uydurulduğunu biliyorum. Yani evet yahudiler spiritüel anlamda centillere karşı üstün konumdalar.
Ama yine de ToZ'un abarttığı kadar büyük bir düşman olduğunu düşünmüyorum. Yani parasal güçleri var mı? Mesela Dünyanın en zengin adamı Elon Musk siyonist olsa da bir centil.
Kapalı kapılar ardında dünyayı yöneten 3-5 yahudi ailenin var olduğuna inanıyor musunuz? "Siyon Liderlerinin Protokolleri" isimli kitaptaki iddialar ne kadar doğru?
Spiritüel olarak yahudilerin gerçekten bir gücünün olduğuna inanıyorum. Hristiyanlık ve İslam'ın yahudiler tarafından uydurulduğunu biliyorum. Yani evet yahudiler spiritüel anlamda centillere karşı üstün konumdalar.
Ama yine de ToZ'un abarttığı kadar büyük bir düşman olduğunu düşünmüyorum. Yani parasal güçleri var mı? Mesela Dünyanın en zengin adamı Elon Musk siyonist olsa da bir centil.
Kapalı kapılar ardında dünyayı yöneten 3-5 yahudi ailenin var olduğuna inanıyor musunuz? "Siyon Liderlerinin Protokolleri" isimli kitaptaki iddialar ne kadar doğru?