Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Yahudilerin İddia Ettiğiniz Kadar Güçlü Olduklarını Düşünmüyorum

mahaya2

New member
Yahudiler hiç şüphesiz dışarıya kapalı bir topluluk ve pek çoğunun ırkçılık bilinci var. Ama gerçekten iddia ettiğiniz kadar güçlüler mi? Mesela bugün Rothschildlerin veya öteki yahudi ailelerin serveti çok az. Benim adını bildiğim etkili yahudi zenginlerden bir tek George Soros ve belki Mark Zuckerberg var. Küreselcilik uğruna Soros'tan fazla Bill Gates ve Klaus Schwab çalışıyor. Bu ikisi de beyaz ırka mensup (Schwab'ın annesinin yahudi olduğuna dair zayıf iddialar buldum ama babası Nazi hükümetiyle çalışan bir şirkette yöneticilik yapmış). Bazı etkili toplum bilimcilerin ve ahlaksızlığı yayan aktivistlerin de yahudi olduğunun da bilincindeyim.

Spiritüel olarak yahudilerin gerçekten bir gücünün olduğuna inanıyorum. Hristiyanlık ve İslam'ın yahudiler tarafından uydurulduğunu biliyorum. Yani evet yahudiler spiritüel anlamda centillere karşı üstün konumdalar.

Ama yine de ToZ'un abarttığı kadar büyük bir düşman olduğunu düşünmüyorum. Yani parasal güçleri var mı? Mesela Dünyanın en zengin adamı Elon Musk siyonist olsa da bir centil.

Kapalı kapılar ardında dünyayı yöneten 3-5 yahudi ailenin var olduğuna inanıyor musunuz? "Siyon Liderlerinin Protokolleri" isimli kitaptaki iddialar ne kadar doğru?

örnek olarak islamcılar her şeyi yahudilerin yönettiğine inanıyorlar. sanki her şey kuklaymış da yahudiler perde arkasından oynatıyormuş gibi düşünüyorlar. siz ne düşünüyorsunuz?

Siyonist ve centil kelimeleri aynı kişi için kullanılamaz. Goyimdir kendisi, centil olamaz. Her yahudi olmayan centildir diye bir şey yok. Centilliğinde bir namı var.

Yahudiler ellerinden geldikçe her konuda en üstte olma çabası içindeler. Diğer insanlara "bir şeyler" kanıtlama derdinden olsa gerek. Parasal, siyasi ve medya olarak ellerinde çok büyük güç var ve her yahudi de yahudi olduğunu açıklamaz.

Y*hudiler bina temelidir, üstüne uzun süre düşününce güçsüz oldukları sonucuna ulaşabiliyoruz fakat onlardan bahsederken özellikle 'düşman' dememizin bir sebebi var; aslında bu 'düşman' kelimesini bir tür şemsiye terim olarak kullanıyoruz. Dediğiniz gibi, kendini y*hudilere peşkeş çeken insanlığın yüz karası şabos goylar da var ve bunların bir kısmı önemli konumlarda bulunuyor.

Bizim onları sorun olarak görmemizin sebebi kurdukları dinler ile binlerce yıldır insanlıktan enerji çekmeleri, aslında edindikleri gücün kaynağı da bu; biz de bunu kırmaya çalışıyorduk ki artık başardık bile diyebiliriz.

Siyon Protokolleri dediğimiz şey y*hudilerin bir hedefidir, fakat ben bunu normal insanların günlük hayatta "Ulan piyangoyu tuttursam, 5-6 tane ev alıp kiraya veririm bal gibi yaşarım" tarzındaki hayallerine benzetiyorum; elbette biraz daha abartı. Fakat o kitaptaki şeyleri eli donunda gezen y*hudiler gerçekten istiyor, kitap y*hudi ıslak rüyalarını anlatıyor diyebiliriz.

Y*hudiler her şeyi yönetmiyor ama çoğu şeyi yönetiyor, üstelik yarattıkları yozlaşma ve bozulma korkunç boyutlara ulaşmış; binlerce yıldır uğraşıyorlar. Mesela Tarot öğrenelim diyorsunuz, devasa bir y*hudi pisliği yığınıyla karşılaşma ihtimaliniz çok yüksek. Astroloji deseniz, o kadar bozulmamış olsa da (Üstün IQ sahibi y*hudilerin aklı Astrolojiyi anlamaya yetmemiş) yine tek tük çarpıtmalar var.

Ayrıca Astral'de yaratılan şeylerin gücünü hafife almayın, Pisrail'deki herkes günlük Tevrat denen tuvalet kağıdı müsveddesini okuyup saflarını sıkı tutuyor.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back