Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Yahudiler

zindan

New member
Aslında soracağım sorunun cevabı sitede var fakat ben çok anlamadım ve aklımda sorular kaldı. Biz bu kadar güçlüysek,demonlar bu kadar güçlüyse neden hala düşman ayakta ve bunun sebebi ne?

Birde eğer düşman altedilirse bu durum bize ne kazandıracak(manevi anlamda yada enerjisel anlamda değil,maddi olarak yani dünyada ki değişikleri ne olacak) ve Yehova denen kollektif enerji vampiri bu kadar ibadet eden insan varken tekrar enerji depolamaz mı?(Lütfen sade bir dille anlatın çünkü anlamıyorum..)

Bu yazıyı okuyabilirsiniz: Düşman Neden Hâlâ Yok Edilmedi?

İnsanlığın bu denli düşmüş bir hâlde bulunmasının, acı çekmesinin, Tanrılar ile bağının olmamasının ve ölüm programlarını takip etmesinin temel sebebi Yahudilerdir. Onlardan kurtulduğumuzda, gerçek özgürlüğe kavuşacak ve hakiki yükselişimizi başlatacağız.

İnsanlar uyanışa geçiyor; ibadet edenlerin sayısı ciddi şekilde azalmış durumda ve zamanla daha da azalıyor. RTR'ler sayesinde Yahudiler güçlerini yitiriyor. Kaçınılmaz olana doğru hızla yaklaşıyoruz.

İbadet edenlerin sayısı ciddi şekilde azalmış durumda ve zamanla daha da azalıyor.
Maalesef hala her şeyi "ahir zaman" olarak "açıklayan" bir kitle koyun sürüsü de var. Dünyanın durumuna baktıklarına neredeyse sevinecekler, bu nasıl bir çıldırmışlık bilemiyorum. Bunun kadar berbat bir şey olabilir mi? En azından "sadece kafası karışmış" diyebileceğimiz türden birçok insan uyandı, fakat bu bahsettiğim türden olanlar aktif olarak kendilerini kandırmaktalar.

İnandıkları "tanrının" kendilerini siklemediğini kabullenmemek için yapmayacakları şey yok ve bu da ne kadar aciz olduklarını gösteriyor. Delik deşik bir döküntüyü bu denli yamalamaya çalışacak kadar düşmüş olmaları, kafalarında yer etmiş sahte ve toksik gerçeklik algısına dayalı olarak anlamlandırma çabalarına dayanıyor. Kafalarında yarattıkları gerçeklik algısıyla çelişen ufak bir sorunla karşılaştıklarında ışık hızında bir bahane üretip düşmüşlüklerini sergilemeye devam ediyorlar.

Bazıları bu lanetli gerçeklik algısına kör biçimde bağlanmış durumda fakat yaptığımız RTR'ler ile en inatçı algıları bile paramparça edeceğiz ve gerçekliğin ne olduğunu anlayacaklar.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back