Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Yahudiler

kxdurt

New member
Bir ara yahudilerin reptilyan ırkının bir parçası olduğu değilde son derece yozlazmış normal insan ırkı olduğu bilgileri etrafta dolaşıyordu şuan için hangi bilgi doğru

Bir ara yahudilerin reptilyan ırkının bir parçası olduğu değilde son derece yozlazmış normal insan ırkı olduğu bilgileri etrafta dolaşıyordu şuan için hangi bilgi doğru
Yahudiler, insan değildir. Fenotip olarak "insana" benzeselerde genotip olarak bizden çok farklılar. Reptilyanlara hizmet için varlar, Dünyayı beraber yönetiyorlar.

Şöyle düşünün, siz tüm vücudunuzu metalik aygıtlar ile kaplar ve Warhammer evrenindeki Dreadnought'lara benzerseniz size insan diyebilir miyiz? cevap elbette olumsuz. Y*hudiler de başta insandı, çöl kavmiydi; yozlaştı, fiziksel değişimden ziyade ruhani değişim yaşadılar. Bu elbette bir noktada fiziksel olarak, fenotiplerine de tezahür etti fakat asıl olay ruhlarında oldu.

Zamanında insan ruhu ile y*hudi ruhu arasındaki farkı, JoS'u kaynak alarak açıkladığım şöyle bir yazı paylaşmıştım. Aradaki farkı bu şekilde de anlayabilirsiniz. Ayrıca mümkünse gönderinin tamamını ve cevapları okuyun, çok öğretici ve güzel bir paylaşımdı.

Yani aslında ruhani pratikler oldukça ciddi, çünkü bir kavmi uzaylılaştırabiliyor. Ruhani pratikler dedim çünkü meditasyon kavramını iyicil olarak nitelendiriyorum. Bir çöl kavmi ruhani pratikler yüzünden kendi "tanrılarına" benzeyebiliyor, biz de meditasyon ile kendi tanrılarımıza benzeyebiliyoruz, kalıcı olarak değişebiliyoruz. Meditasyon o yüzden bu kadar önemli ve ciddi.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back