Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

yaşadığım rahatsız edici durumlar

PlatonFX

New member
Dostlar esenlikler eski bir SS im 2 yıl ss kalıp ogretiden uzaklaşıp geri döndüm birkaç ay önce meditasyon yaptığım esnada önce etrafımda gezen bir ruh olduğunu hissettim sonrasında bu ruh fiziksel olarak bana temasta bulundu ve bu ilk defa yaşadığım bir şeydi saçlarıma ve yüzüme dokunuyordu meditasyonu sonlandirip uyumaya çalıştım fakat bahsettiğim ruh rahat bırakmıyordu gerçekten korkmuştum ve meditasyonlarıma vs ara verdim yakın zamanda tekrar başladım fakat ne zaman meditasyon yapmaya çalışsam ( anmalar vs de dahil buna ) içimi bir huzursuzluk kaplıyor aura koruma meditasyonları yapmaya çalıştım bunu engellemek için fakat bir işe yaramadı ve gayet huzurlu bir şekilde meditasyon yapsam dahi sabaha kadar çok alakasız konularda kabus görüyorum bundan bir ay kadar önce bir meditasyonumda "koruyucu demonum adını ve senin hakkında hiçbir şeyi bilmiyorum fakat seni tanımak istiyorum ve bu yolculukta bana yol göstermeni istiyorum " dedim o gece rüyamda bilge bir kişi JOS taki bazı yazılardan yararlanabileceğini söyledi bunun yanında sosyal medyadan uzaklaşmamı bunu Yahudilerin özellikle insanlığa dayattiğını ve bilinç altıma aldığım her şeyin benim için bir gerçeklik olduğu ve bana zarar verdiğini söyledi sonrasında bu bilge kişinin yaşadığı ev bir yaratık olarak bize saldıracakken kendisi çevremizdeki her şeyi sildi (bu yaratikta) dahil ve bilinç altına almazsan sana zarar veremez dedi sorularım şunlar yaşadığım bu sıkıntının sebebi ne ve rüyamın bir anlamı var mı varsa rüyamda bahsedilen sebepten ötürü mü bu sıkıntıları yaşıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back