Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Yaşadığım Bir Problem

Schutzstaffel666

New member
Esenlikler,

Son zamanlarda imajinasyon yeteneğimde çok büyük bir sorun yaşamaya başladım, ve git gide daha da problemli bir hâl alıyor gibi. Özelikle çakra döndürme esnasında bu beni çok fazla zorluyor, resmen dönen piramitler imajine edemiyorum, edebilsem bile çoğu zaman bir saniye dönüyor, sonra ya duruyor ya da farklı şeylere kayıyor dikkatim. Artık bu benim için büyük bir sorun hâline geldiğinden özellikle çakra döndürmede kendimi iyice zorluyorum ve bu yüzden işim daha da zorlaşıyor. Hatta tüm meditasyonlarım eskiden 20 dakika civarı sürerken artık 40 dakika falan sürüyor bu sorundan dolayı. Bu durum beni o kadar çok sinirlendirmeye başladı ki psikolojik olarak kendime de zarar verdiğimi hissediyorum. Yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum, nedenini asla bilmiyorum. Ne yapmalıyım?

Iyi günler.

Esenlikler,

Boşluk meditasyonu yapın ve çok takıntı yapmayın. İmgelemenizin harika olmasına gerek yok, zamanla düzelecektir.

İyi günler.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back