Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Yıllardır platonik olduğum kızı getirme

Majeste

New member
Ben Majeste bu forumda ilk kez bir konu açıyorum hata yaparsam söyleyin lütfen...

İlkokuldan beri beğendim bir kız var aynı ilçenin uzak kesimlerinde yaşıyoruz bu kızla sevgili yada arkadaş olabilmem için işlem tavsiyeniz varmı

bu işlemlerin bana dönüşü olurmu

şimdiden teşekkür ederim

Dostum forumdaki ilk mesajın bir kız için mi yani ?
Ve ilkokuldan beri sevdiğini söylüyorsun neyi bekledin bu kadar ? bunun için büyü ya da başka bir şey yapmana gerek yokki
Sana bir kızın bana söylediği şeyi söyleyim sadece git konuş bu kadar dış görünüşün hiç bir önemi yok önemli olan öz güven eğer utanı çekinirsen en azından telefondan mesaj at sorular sor sohbet et ondan sonra teklif et bu kadar çok abartıyoruz böyle şeyleri biz

Ben Majeste bu forumda ilk kez bir konu açıyorum hata yaparsam söyleyin lütfen...

İlkokuldan beri beğendim bir kız var aynı ilçenin uzak kesimlerinde yaşıyoruz bu kızla sevgili yada arkadaş olabilmem için işlem tavsiyeniz varmı

bu işlemlerin bana dönüşü olurmu

şimdiden teşekkür ederim
Eğer onca yıldır arkadaş olamadıysanız bu kişiyi elde etmek için bir çalışma yapmak yerine bu kişiyi unutmak için bir çalışma yapmanız en doğrusu.

Sizi hiç tanımayan bir İnsanın sizi arzulaması için büyü yapmak hem gerçekten aşırı fazla enerji isteyecektir, hem de bu büyünün fiziksel düzlemde tezahür etmesi için uygun alanı açamazsanız çalışmaz.

Büyülerin çalışması için tek gereken büyüyü en doğru şekilde yapmak değildir. O kız ile arkadaş olmalı, sizi farketmesini sağlamalı veya alanında direkt olarak bulunmalısınız. Yoksa Astral boyuttan tepesine bindirdiğiniz enerjiler fiziksel düzleme doğru şekilde akamaz ve tıkanır.

İmkansız mı? Değil? Değer mi? Siz bilirsiniz.

Bunun yerine öncelikle o kişiyi auranızdan koparın ve unutmak için bir çalışma yapın. Ardından Maddesel Venüs karesi kullanarak kendiniz için en mükemmel partneri hayatınıza çekin.

Ve benim sana tavsiyem genç yaşta ilişki yapma kalbin kırılır kendine odaklan hobiler edin kendinle vakit geçir yeni şeyler öğren meditasyon yap
Daha sonra arkadaşlık ve sevgili işlerine kalkışırsın herkes bu konularda olgun değil çünkü bugün o kişiyle çıkarsın yarın öbür gün yollarınız ayrılır üzülürsün ve bir insan senin hayatından eninde sonunda gidecekse ne gerek var onunla vakit geçirmeye kendine odaklan emin ol çok daha iyi hissediceksin ( bunu söylüyen ben halen ruh eşini arıyor ) ama sen bana bakma dediğimi yap (y)🙏

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back