Anaxar
New member
Üzerine aylardır düşünüyorum ve sonunda buna karar kıldım, lütfen yolumdan caydırmaya çalışmayın. Bu kişi bana öyle zarar verdi ve öyle sinir oldum ki artık kaldıracak gücüm kalmadı. Aylar önce Lord Asmodeus'tan bu konudan rehberlik istemiştim ve bana biraz beklemem gerektiğini söylemişti ancak artık bunlarla mücadele etmem için sevgi anlayış kullanmanın anlamsız olduğunu da ifade etti. Şuan artık daha fazla dayanacak bir gücüm yok. Bu büyüyü yapacağım kişiyle herhangi bir kan bağım yok, herhangi bir yakınlığım yok. Kendisi sadece zarar veriyor. Basit bir zarar olarak görmeyin bunu. Annemi etkisi altına almış durumda ve bana karşı kışkırtıyor. Tam bir antropod. Bu gece ise bana verdiği zararların sonuydu. Artık kaldıramayacağımı farkettim. Kendi evimin kapısını (hiç bir kuruş ödemediği evimin kapısını) bana kilitlemesi son noktaydı. Sizden de bu konuda rehberlik bekliyorum, hangi rünleri kullanmamı önerirsiniz acaba? Sürünmesini istiyorum. Bana yaşattığı ne tür acılar varsa bin katını yaşamasını istiyorum.