Druid of the Truth
Member
Thersthara said:Esenlikler,
Forumlarda gezinirken,
Empowerment of specific houses - adding solar energy to a specific house (see examples here)
"This energy of the Sun has permanently given me a solar expression within all the affairs of my _______ house, in the best way for me."
Bu yazı ile karşılaştım. Bu sanırım mümkün bir şey. Gezegensel kareler ile o gezegenin enerjisini, dilediğimiz eve yerleştirebiliyormuşuz. Bu konu hakkında biraz daha bilgi verebilir misiniz?
Kendim bu yönde bir afirmasyon yazmaya çalıştım, ancak şu cümleyi Türkçe ''afirmasyon kalıplarıyla'' yazdıktan sonra tam olarak emin olamadım, afirmasyon pek içime sinmedi. Aşağıda verdiğim afirmasyon uygun mu? Değil ise uygun bir afirmasyon önerir misiniz rica etsem.
10x ''Pozitif sağlıklı ve kalıcı olarak Güneş ve Regulus'un enerjileri Doğumsal haritamdaki 1. evimi donatıyor ve 1. evime enerjilerini yerleştiriyorlar''
(21 Ağustos, Güneş-Regulus kavuşum gününde başlayacağım, ondan öyle yazıyor, o kısma takılmayın.)
Afirmasyon ve bu çalışma hakkında herhangi bir bilgi veya öneri verebilir misiniz? Teşekkür ederim.
İyi geceler.
Bu yazıyı yüksek rahipler mi yazmıştı yoksa rastgele biri mi?Bana kalırsa da yapılabilir ama çok enerji ister gibime geliyor