Flowers of İnanna said:
Esenlikler
Güvenilirlik, bilgileri tutup tutmama vs. olarak önerebileceğiniz iyi bir vpn uygulaması var mı?
İyi günler
ŞEREF VE GÜC EDEBİYEN EN YÜCE OLAN ŞEYTAN'A ATFOLSUN. ŞEYTAN'IN GÜCÜ YÜKSEKTİR VE HERKES TARAFINDAN HİSSEDİLİR.
Esenlikler,
Şuan buraya Tor'dan yazıyorum.
Tor gibi uygulamalar sizin gizli bir şekilde internette gezinmenizi yada linklere, kimliğinizin belirlenebileceği sitelerde bunu durdurup gizlice ve güvenli şekilde gezinmenizi sağlar.
Vpn ise sizin konumunuzu saklar sizi ülkede olmayan uygulamalara (sitelere,programlara) sokabilir ve sizi konum açısından saklar.
Şuan kullanmakta olduğum iki vpn uygulaması var bir tanesi Turbo Vpn bir diğeri ise Touch Vpn açıkcası bi Express yada Proton Vpn kadar beni koruduklarını düşünmüyorum ama zaten yasadışı herhangi bir şey asla yapmıyorum yaptığım tek şey uygulamalara erişmek, kimliğimi biraz da olsa saklamak ve yabancı kaynaklarda öğretici yada ihtiyaç duyduğum şeylere erişebilmek sadece forumlara girerken kimliğimi gizlemeye önem gösteriyorum ve de kimliğimi başka platformlarda açıklamamaya dikkat ediyorum onun dışında Tor, DuckDuckGo gibi uygulamalarla antik forumlara erişebilirsiniz tabii ne için kullanacağınızı bilmiyorum sadece antik forumlar üzerine gözlemlemeyiniz. Para vermeden bir vpn'in çöp olduğunu düşünüyorum, kullandığım vpnleri yabancı insanlardan aldım sadece Amerikada özünde kullanabilecek olan SoundCloud müzik uygulaması için bile vpn kullanıyorum çünkü işime yarıyor.
Kısacası demek istediğim kendizi korumak için Tor'un yanında Vpn kullanmakta sizi daha garantili koruyabilir. Ve kral vpn dedikleri bi Express Vpn var bi ara forumlara linkler adında bir gönderi paylaşmıştım orda vpn linkleride var oradan bakabilirsiniz.
Umarım yararınıza dokunur bu yazı.
İyi günler.