Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Uykumu bölen enerji

lovesprit

New member
Bu sabah saat 4te derin uykudaydim, bir anda birinin enerjisini yoğun olarak icimde hisettim ama o kadar yogundu ki sadece 2 saniye içinde kalbim sıkıstı ardindan uyku halimde kendi adimi soyleyip uyan dedim kendime. Bu beni dusunen birisinin enerjisi mi yoksa daha farkli bir olay mi?

Bu sabah saat 4te derin uykudaydim, bir anda birinin enerjisini yoğun olarak icimde hisettim ama o kadar yogundu ki sadece 2 saniye içinde kalbim sıkıstı ardindan uyku halimde kendi adimi soyleyip uyan dedim kendime. Bu beni dusunen birisinin enerjisi mi yoksa daha farkli bir olay mi?
Bilemiyorum, başka bir kişinin sadece düşünerek oluşturabileceği bir etki olduğundan şüpheliyim. Yine de daha iyi bir fikrim yok.

Uykudayken auranız zayıflayabilir ve çevredeki enerjiler sizi daha fazla etkileyebilir diye biliyorum, bu yüzden sabah uyandıktan sonra da aura temizliği yapmak güzel oluyor. Yılbaşı gecesi çevrede çeşitli enerjiler daha fazlaydı, sizi etkileyen şey nasıl bir enerji bunu bilemem. Bir de böyle uyanmak üzerine bir süre düşündüm, çünkü son zamanlarda sık yaşıyorum ve beni çok rahatsız ediyordu; benim durumumda bu bilinçaltıyla ve sezgilerle ilgili bir şey. Sizin durumunuz da böyle olabilir, daha farklı da olabilir; üstüne düşünmeye değmeyecek bir konu da olabilir, bunu siz daha iyi bilirsiniz.

Ben dün uykudayken kendime fiziksel olarak sert bir şekilde yumruk atarak uyandım. Kolumun acısıyla uyandım. Yılbaşı gecesinin enerjileri ve bilinçaltı düşüncelerinin birleşimi olabilir.

Ben dün uykudayken kendime fiziksel olarak sert bir şekilde yumruk atarak uyandım. Kolumun acısıyla uyandım. Yılbaşı gecesinin enerjileri ve bilinçaltı düşüncelerinin birleşimi olabilir.
Komik ama bende gözüme yada burnuma veya suratıma yumruk atarak uyanıyorum arasıra.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back