Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Uyku ve Enerjisizlik

AlterOne

Member
Sebebini bilmediğim bir şekilde sürekli uykuya meyilliyim ve enerjim düşük. Vitamin testi gibi şeyleri sürekli yaptırıyorum. Eksik çıktığında ona göre beslenip düzeltiyorum. Ruhani olarak da temizliğime falan da önem gösteriyorum.

Ancak bu sorun bende eskilerden beri var. Sürekli uykuluyum, enerjim düşük dolaşıyorum. Acaba depresyon tarzı bir şey mi sebebiyet veriyor diye her şeyi düşündüm ancak hiçbiri beni etkilemiyor, kaldı ki depresyonda falan da değilim.

Bu durumlarımı yenmek için nasıl bir çalışma yapabilirim?

Düzenli olarak enerji çalışması, eğer varsa Koruyucunuzun Güç Ritüelini ve Aura Temizliği+Lanetleri Geri Çevirme çalışmalarını yapabilirsiniz. Ayrıca Demonların enerjilerini invoke edebilir, veya Standart Ritüel yapıp bu sorun hakkında bizzat Babamıza danışabilirsiniz.

Ben size işin ruhani kısmını söyledim fakat bende de şöyle bir sıkıntı var. Bu sene havalar aşırı anlamda sıcak ve bende de sizin bahsettiğiniz şeyler var. Her gün 2-3 kez dinlenmem gerekiyor, bazen yattığım yerden dahi kalkamıyorum. Bunun sebebi de hava durumunun, özellikle de aşırı sıcak ve nemli havalar yüzünden dehidrasyon yaşamam ve bu durumun migrenimi tetiklemesi. Bu bazen o kadar çekilmez oluyor ki perdeleri çekip ışığı kapatıp ağrı kesici gibi ilaçlar içip bir kaç saat inzivaya çekilmem gerekiyor. Ruhaniyetle bu negatif etkileri kısmen azaltmayı başarsam da her yıl, sıcaklık değişimi yaşanan dönemlerde bu sorun tekrar baş gösteriyor.

Sizde de böyle bir durum var mı bilmiyorum fakat belki benim bu dönemlerde yaptığım şeyler sizin işinize de yarar. Ben böyle zamanlarda çok sık aura temizliği ve koruma aurası çalışmaları yapıyorum. Ayrıca Şeytan Babamızın enerjisi üzerine uzun süreler meditasyon yapmak da beni mutlu ediyor ve -eğer varsa- kafamdaki negatif düşünceleri de yakıp kül ediyor.

Son olarak, Güneş Çakranız üzerine daha fazla çalışma yapabilirsiniz. Ayrıca, uygun bir tarihte Güneş Karesine başlamak da size yardımcı olacaktır.

Yaşam gücü eksikliğinizden dolayı böyle hissediyor olabilirsiniz. Güneş, Aslan burcuna girdiğinde yaşam gücü için Güneş Karesi yapabilir ve onun harici Ay, Koç ya da Aslan burçlarındayken Sowilo rünüyle yaşam gücünüzü arttırmak için çalışmalar yapmaya başlayabilirsiniz.

önceki mesajlara ek olarak çizelgenle ilgili de bi sorun olabilir. yediklerin karbonhidrat ağırlıklıysa çok sebze meyve yemiyosan o yüzden de olabilir. çok sebebi olabilir yani

Yaşam gücü eksikliğinizden dolayı böyle hissediyor olabilirsiniz. Güneş, Aslan burcuna girdiğinde yaşam gücü için Güneş Karesi yapabilir ve onun harici Ay, Koç ya da Aslan burçlarındayken Sowilo rünüyle yaşam gücünüzü arttırmak için çalışmalar yapmaya başlayabilirsiniz.
Zaten doğum haritamda güneş alakalı bir konumda. Ve güneş hastalıklarında da düşük enerji yazıyor, güneşin özelliklerini direkt taşıyorum. Bu halde, güneş karesi yapmak en mantıklısı olacak sanırım.

Aynısı bende de var...Hele sıcakta alçı sıva zımpara mahfoluyorum.Aksam yerimden kalkamaz oluyorum...Sanki 4 5 kişi beni dövmüş gibi oluyorum..Birde yük taşıyorum tam güneşin altında..Herkes deniz kenarında tatil yapıyor dere kenarına gidiyor...Biz buraya saplandık birde yazın işler yoğunlaşıyor..Çalışmasam yorulmam enerjim, kaybolmaz bütün enerjimi alıyor çalışmak.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back