Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Ukrayna Rusya savaşı hakkında

Sorgucu

Member
Esenlikler, forumlardan savaş hakkında biraz okumaya çalıştım ama İngilizcem olmadığı için uzatmadan kapadım. Otomatik çeviride bir yere kadar.
Rusya Ukrayna savaşı hakkında kısaca dünya da neler dönüyor ve ne olursa bizim leyhimize olur ? Bu savaşın olması bize yarar mı ? Ukrayna yahudi cogunluklu bir ülke ve Rusya'da bolca SS var diye duydum şuan ki gündeme bakınca tüm dünya Rusya'ya haksızlık yapıyor ve birden herkes Ukrayna destekçisi oldu elbette çıkarları var olay emine Erdoğan'ın da dediği gibi mazlumun yanında olmak falan değil öyle olsa Afrika bu halde olmazdı. Kısaca yabancı forumlar da olduğu gibi Türk formunda da tartışılsın istedim eksik kalmayalım bilgiden sırf dil bilmiyoruz diye.

Esenlikler,

Tahmin edeceğiniz üzere Klaus Schwab'ın planları üzerine 3. Dünya Savaşı çıkartmaya çalışıyorlar. Zelenski kesinlikle bir Yahudi olarak bir şeyler saklıyor. Putin de Yahudi olmasına karşın en azından mantıklı bir adam, komedyen değil. Ya Haham efendileri zorladı (ki giriş tarihinden belli oluyor), ya da Ukrayna'da nükleer tehdit gibi bir şeyler dönüyor.

Her ne kadar yönetimler Yahudi olsa bile Rusya veya Ukrayna direkt Yahudi oluşumlar değiller. Yahudiler buralarda bol nüfuslu ancak yine de ana Rus ve Ukraynalı unsurları arasında oldukça az kalıyorlar. Yani direkt tüm karar mercisi kurumları Yahudiler ele geçirmemişse Putin'in bu Centil kişiler için kendini haklı çıkaracak birkaç sebep olmalı. Öbür türlüyse de hiçbir dert tasa olmadan 22.2.2022 gibi Kabalistik bir Yahudi tarihinde savaşı dümdüz başlatmışlardır.

Ancak işler yine de karışık. Yahudiler de bölünmüş durumda. Rusya Yahudileri de, Batı Yahudileri de aynı çöküşü farklı yollardan istiyorlar. Bakalım, göreceğiz. Buradan sonraki ana etken güç Leydi Astarte olacak.

İyi günler.

Savaşın çıkması çok üzücü, diğer ülkelerde etkileniyor. Yağ filan biçok temel gıdalar karaborsa olmuş. daha önce çalışmalarımızda savaş çıkmaması için çalışmalar yapmıştık, bu savaş nasıl oldu? Aaca sayımız mı az geliyor savaş vb. şeyleri durdurmaya.
Geçende Astarte çalışmasını tek tük, pek yapamadım. zamanı geçti ama bugünden itiaberen yine yapılsa geçerli olur mu?

Perla said:
Savaşın çıkması çok üzücü, diğer ülkelerde etkileniyor. Yağ filan biçok temel gıdalar karaborsa olmuş. daha önce çalışmalarımızda savaş çıkmaması için çalışmalar yapmıştık, bu savaş nasıl oldu? Aaca sayımız mı az geliyor savaş vb. şeyleri durdurmaya.
Geçende Astarte çalışmasını tek tük, pek yapamadım. zamanı geçti ama bugünden itiaberen yine yapılsa geçerli olur mu?

Esenlikler,

Savaş, normal bir Yahudi büyüsünden farklı bir şey. Bizim üstümüzde bir şey. Biz sadece kendi payımıza düşeni yapmakla yükümlüyüz, bundan sonrasıyla Tanrılar ilgilenecek.

Yani burada materyal dünyaya yansımış ve bitmesi zor olan bir şeyden bahsediyoruz, bu bizim eksikliğimizden ziyade bizi aşan bir şey olduğundan kaynaklı. Tanrıların gücü burada gerekli.

İyi akşamlar.

Esenlikler

Zelensky her ne kadar "sen de az değilsin" türünden bir yahudi olsa da Rusya tarihi düşmanımızdır. Çünkü kendisini Ortodoksların hamisi, üçüncü Roma olarak görüyor ve İstanbulu yeniden almak hayaliyle yanıp tutuşuyor. Şu ismi araştırmanı tavsiye ederim: Zoe Paleologos

Bizim tarafımız İsmet İnönü'den yana olmalı. Yani tarafsızlık ve tarihi denge politikası. Bırakalım iki yahudi birbirini tüketsin.

İyi akşamlar.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back