Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Tuhaf Bir Aşk Büyüsü Sorusu

Daemonica

Member
Esenlikler, işin doğrusu benim aşk büyüsüne ihtiyacım yok çünkü hayatımda halihazırda çok sevdiğim ve karşılıklı romantik hisler beslediğim bir insan var. Merak ettiğim şey şu; eğer ben bu insana -yani sevgilime- ilişkimiz daha tatlı ve daha tutkulu olsun diye aşk büyüsü yaparsam istediğim olumlu sonucu alabilir miyim?

Normalde aşk büyüsünün etik olup olmadığına kafayı takacak bir insanım, bu yüzden çok sıcak bakmam; fakat niyetim olumlu olduğundan halihazırda beni çok seven bir insana aşk büyüsü yapsam etik açıdan da sıkıntı olmaz diye düşündüm. Biraz tuhaf bir soru farkındayım; o yüzden şunu açığa kavuşturayım ki sevgilimin beni sevdiğine dair hiç şüphem yok. Yine de ikimizi de daha mutlu yapabilecek ve aramızdaki romantizmi daha sevimli hale getirecekse 40 günlük bir büyü çalışması yapmayı düşünüyorum.

Bu, büyünün yapısına yani olumlamaya ve niyete bağlıdır. Her aşk büyüsü mutlaka bir manipülasyon amacı taşımaz. Aksine, sevginin doğal yollarla filizlenmesine elverişli bir zemin yaratmak da mümkündür.

Bu, büyünün yapısına yani olumlamaya ve niyete bağlıdır. Her aşk büyüsü mutlaka bir manipülasyon amacı taşımaz. Aksine, sevginin doğal yollarla filizlenmesine elverişli bir zemin yaratmak da mümkündür.
Dediğim üzere halihazırda bir tür sevgi bağı var, sizce benim yapmaya çalıştığım şey işe yarar mı? Bağı güçlendirmek için de çalışma yapabilirim fakat var olan zemini daha sağlam hale getirmek için küçük bir Aşk Büyüsü çalışması yapmak daha doğru hissettirdi. Ek olarak bu çalışmayı bir elemental yaratarak güçlendirmeyi de düşünüyorum.

Dediğim üzere halihazırda bir tür sevgi bağı var, sizce benim yapmaya çalıştığım şey işe yarar mı? Bağı güçlendirmek için de çalışma yapabilirim fakat var olan zemini daha sağlam hale getirmek için küçük bir Aşk Büyüsü çalışması yapmak daha doğru hissettirdi. Ek olarak bu çalışmayı bir elemental yaratarak güçlendirmeyi de düşünüyorum.
Her iki seçenek de mümkün; bu, aranızdaki bağın niteliğine bağlıdır ve bunu en iyi siz hissedebilirsiniz. Size doğru geleni seçin ve içgüdülerinize güvenin.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back