Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Teşekkür mesajı

Xaji

New member
Bu mesajı yazmak içimden geldi o yüzden düşüncelerimi sizinle paylaşmak istedim
Başta bizim yanımızda olan destek veren ve her sorumuzu büyük sabırla cevaplayan moderatörümüz Sonne'ye sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum kendisi büyüğüm ve abim gibi görüyorum
Kendisini tanımasam bile bilge ve güçlü biri
Siz forumdakilere'de çok teşekkür ediyorum bu foruma katılalı belki 1 ay bile olmadı ama bir aile olduğumuzu hissediyorum öteki hayatta düşmanlarımızla ilahi savaşımız olursa yanı başınızda savaşmaktan onur duyarım
Yeni yıla pek bir şey kalmadı bu yıl ve gelecek yıllar için hepinize mutluluk huzur aşk ve esenlikler dilerim iyi ki hepiniz varsınız 🌹 🌹 🌹 🌹

Özellikle gelecek yıl biz SS'lerin yılı olacak. Çünkü daha tecrübeli ve daha kendimize hakimiz. Düşman her geçen gün kan kaybediyor. Bu kan bizim şanlı zaferimizin bir işareti olacaktır. Her gün azar azar da olsa insanlar uyanıyor. En ufak bir bilinç sahibi olan ve gözünü korkmadan açabilecek olanlar, altın çağda kendilerine yer bulabilecektir. Babamız her zaman bizimle. Senden ve bu yazdığımı okuyacak olan kardeşlerden tek istediğim, altın çağın kaçınılmaz bir şekilde gelecek olmasına olan inançlarını kaybetmemeleridir. Ne zaman olur, görebilir miyiz bunu bilemiyorum ama tek bir gerçek var ; her geçen gün daha da çok yaklaşıyoruz. Ve bu konuyla ilgili, özellikle Türkiye olarak en kilit ülkelerden biriyiz. Her şey yoluna girecek kardeşim. Gülümsemeni eksik etme yüzünden. Ben de sana teşekkür ediyorum.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back