Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Tarot ve El falı

Xaji

Member
Bu soruyu bir kaç gündür sormayı düşünüyordum fakat kararsız kalmıştım biraz forumda araştırıp bazılarının kahve, Tarot veya el falının gerçek olduğunu söylüyor ama açıkcası bu bana zırva geliyor
Fakat ön yargılı yaklaşmıcam eğer fal ile ilgilenen forum üyeleri varsa ve bunu yaşamışlarsa doğrudur kimse yalan söylücek hali yok fakat asıl sorum şu SS olmayan biri fal bakabilir mi ? yoksa sadece SS'ler mi bakabilir ? çünkü baya bir gelişmek lazım bu konuda fakat diğer mensuplarının meditasyon yaptığını sanmıyorum bizim gibi budistler hariç

Bu soruyu bir kaç gündür sormayı düşünüyordum fakat kararsız kalmıştım biraz forumda araştırıp bazılarının kahve, Tarot veya el falının gerçek olduğunu söylüyor ama açıkcası bu bana zırva geliyor
Fakat ön yargılı yaklaşmıcam eğer fal ile ilgilenen forum üyeleri varsa ve bunu yaşamışlarsa doğrudur kimse yalan söylücek hali yok fakat asıl sorum şu SS olmayan biri fal bakabilir mi ? yoksa sadece SS'ler mi bakabilir ? çünkü baya bir gelişmek lazım bu konuda fakat diğer mensuplarının meditasyon yaptığını sanmıyorum bizim gibi budistler hariç
Doğuştan yeteneği olan kişiler de fal bakabilirler. Tabi SS birine baktırmak en doğrusu olacaktır.

Bakabilirler ama düşman öğretileriyle iç içe olduklarından yanlış sonuçlar çıkabilir. Ve bu tür yetenekler doğuştanda gelebilir.

Kelime seçimi ve sosyal medyada kahve fincanını çekip story atan malum tipler yüzünden bu konu hakkında herkesin bir önyargısı var. Falcılık yerine 'Öngörücülük' gibi bir terim daha sempatik olabilir; eskiden Kehanet diyordum lakin şöyle bir etimolojik bağlantı olduğundan Kahin-Kehanet gibi sözcükleri kullanmayı bırakmak uygun olacaktır:

"Kehanet = Kahin = Kohen = y*hudi"

Konuya dönelim, bu öngörü doğuştan gelse de üst çakralarını geliştiren çoğu insan bunu yapabilir. Öngörü de adı üstünde, kesinlik yok; en fazla muhtemele en yakın tahminler oluyor. Bakma konusunda da insanlar genelde "Kahve fincanında şekiller çıkıyor, rastgele Tarot kartları çıkıyor onlardan bir şeyler uyduruyorlar" düşüncesine sahip. Bu doğru değil, fal dediğimiz şey bir tür enerji okuması. Evet; kahve telvesi, çay yaprakları, şarap çökeltisi, Tarot kartları, el çizgileri ve hatta toprağa rastgele çizikler atarak fal bakma yöntemleri var; buna karşın enerji okuması yapmak için bunlara gerek bile yok. Yeterince gelişen birisi, bunlara gerek duymadan da enerji okuması yapabilir.

Enerji okuması yapmak için de kendinizi bir kaç kez sınayabilirsiniz. Mesela ailenizden ya da arkadaşlarınızdan birinin kahve fincanını alın ve müsait bir zaman dilimi yaratıp o fincanın içine odaklanın. Yapacağınız şey "Hmmm... şurada kalp var gibi duruyor, aşk herhalde" gibi sığ yorumlar yapmak değil, zihninizi boşaltıp o sembollerin kafanızda akmasına izin vermek. Eğer çakralarınızı açtıysanız bir süre sonra zihninizde çeşitli imgelemler ve vizyonlar şekillenmeye başlayacak. Bunları yorumlamaya da fal diyoruz.

SS olmayan insanlar da fal bakabilir, dediğim gibi bazı kişiler çakraları gelişmiş olarak doğuyor. Ben şahsen kimseye fal baktırmam, lakin baktıracak olsam da SS bir kardeşime baktırırdım; SS olmayanlardan bir avuç insan düzgün fal bakabiliyor, o kafelerdeki falcılar da büyük oranda şarlatan gibi hissediyorum.

Doğuştan yeteneği olan kişiler de fal bakabilirler. Tabi SS birine baktırmak en doğrusu olacaktır.
Familyamdan herkes fal bakabiliyor, ben de öyle. Peki bu yetenek familyada herkese geçebiliyor mu? Yanıtınız için teşekkürler.

Familyamdan herkes fal bakabiliyor, ben de öyle. Peki bu yetenek familyada herkese geçebiliyor mu? Yanıtınız için teşekkürler.
Fal bakmakta ne var, falım sakız otomatik yazıyor, bende bundan sonra kahvemi içince, fincanın içine bakacam ne var orda diye,

Fal bakmak psişik açıklıkla alakalıdır. SS olmasa bile kişi öngörülerde bulunabilir. Ben ayinle Tanrılara adadığım tarot kartlarımla ihtiyaç oldugunda Tanrıların mesaj ve önerilerini alıyorum ve öngörülerde yardımcı olmalarını istiyorum. Öngörüler %99 gerçekleşiyor. Öte yandan el, kahve, ateş ve su falı türevlerinde iyi değilim.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back