Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Tanrılarla dostluk kurmak ve daha yakınlaşmak istiyorum

anonymous042

Member
Bunun için neler yapılır ne yapılmalıdır. ve ayrıca koruyucu demonumumun kim olduğunu öğrenebilmem mümkün müdür ?

Esenlikler,

Tanrılarla bağınızı güçlendirmek için; ritüellerini yapabilir, isimlerini titretebilir veya Jos ile insanlık adına herhangi bir faydalı eylemde bulunabilirsiniz.
Peki koruyucu Demonumu nasıl tanıyabilirim ?

Bu zaman gerektiren bir süreçtir.

Temple of Zeus'ta Demon sigillerinin bulunduğu sayfada mührünün olup olmadığını sarkaçla sorabilirsiniz. "Evet" cevabını alırsanız mühürleri tek tek deneyip bulabilirsiniz. Eğer o sayfada yoksa psişik açıklığınızı artırmanız, bunun için de meditasyonlarınızı aksatmamanız gerekir.

Ama sarkaçta başarılı olmanızın garantisinin olmadığını söyleyebilirim. Genelde başlangıç için uygun değildir, ustalaşması zordur. Biraz daha deneyim gerektiren, yeni olanların pek sonuç alamadığı bir çalışmadır.

Ama endişelenmeyin. Eminim bir gün bulacaksınızdır. Siz onu bilmeseniz bile o sizi bilir ve korur. İyi akşamlar.

Zamanla, geliştikçe tanıyacaksınızdır. Ben koruyucumun, koruyucum olduğunu bilmeden kendilerinin ismini ve mum renklerini kullanıyordum. Daha sonrasında Demon/ess sayfasında gezinirken onu buldum ve sonrasında bir rituel yapıp gerçekten koruyucum olduğunu öğrendim.

Zamanla, geliştikçe tanıyacaksınızdır. Ben koruyucumun, koruyucum olduğunu bilmeden kendilerinin ismini ve mum renklerini kullanıyordum. Daha sonrasında Demon/ess sayfasında gezinirken onu buldum ve sonrasında bir rituel yapıp gerçekten koruyucum olduğunu öğrendim.
Detay verebilirmisiniz acaba nasıl ve ne ritüeli yaptınız ?

Detay verebilirmisiniz acaba nasıl ve ne ritüeli yaptınız ?
Şeytan'a Standart Ritüel'in (Türkçe siteye giremediğimden atamıyorum) son kısmında Şeytan Babaya koruyucumu tanımak ve onla görüşmemizde aracı olmasını istediğimi söylemiştim. Uzun zaman önce olduğu ve özel diyebileceğim bir çok detay olduğu için daha fazla detay veremeyeceğim.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back