Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Tanrıların bize yardım etmesi için neler yapmalıyız

anonymous042

Member
Merhabs , tanrılarımızım bize yardım destek olması için ne yapmalıyız ve onlara nasıl soru sorup cevap alabiliriz ?

Merhabs , tanrılarımızım bize yardım destek olması için ne yapmalıyız ve onlara nasıl soru sorup cevap alabiliriz ?
Ben her zaman forumda güç meditasyonları ile ruhsal gelişim sağlanması gerektiğini, 40 günün sonunda enerjinin hissedilmeye başladığını ve güç meditasyonlarına devam edilmesi halinde Tanrılarla ve Tanrıçalarla iletişim kurulabileceğini okumuştum. Bence ruhsal gelişim ile iletişim sağlayabilecek düzeye gelerek Tanrılar ve Tanrıçalar ile iletişim kurarak yardım alabilirsiniz.

Onlara dua edebilirsiniz veya direkt olarak davet edip isteklerinizi saygılı bir şekilde belirtebilirsiniz. Tanrılar siz onları duyamasanız bile sizi duyabilirler ve size her koşulda yardımcı olmaya çalışırlar. Tanrılardan gelen yardım her zaman direkt olmaz. Belirli veya belirsiz yollar ile size yardımcı olabilirler. Destek istediğiniz problemler çeşitli şekillerde çözebilir, almaya ihtiyacınız olan bilgileri çeşitli şekilde sizin almanızı sağlayabilirler.

Onlardan yardım isterken kibarlık olması amacıyla pek çok farklı şekilde teşekkür edebilirsiniz. Yardım istediğiniz tanrının güç ritüelini yapabilirsiniz mesela. Eğer yardım isteyeceğiniz tanrının güç ritüeli yoksa sadece Şeytan babamızın güç ritüelini yapmak da yeterli olacaktır. Ancak bunu sakın bir "bedel" olarak görmeyin. Tanrılar yeni adanan SS'lere karşı oldukça sevecen ve yardımsever yaklaşırlar.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back