Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Takıntı Ve Kötü Alışkanlıklar

AlterOne

Member
Takıntılarım, kötü alışkanlıklarım için nasıl bir çalışma yapmam gerekiyor? Bunlardan arınmak istiyorum. Özgürlüğümü kısıtlıyorlar. Hayatımı olumsuz etkiliyorlar.

Not: Alışkanlık dediğim sigara vs. değil.

Takıntılarım, kötü alışkanlıklarım için nasıl bir çalışma yapmam gerekiyor? Bunlardan arınmak istiyorum. Özgürlüğümü kısıtlıyorlar. Hayatımı olumsuz etkiliyorlar.

Ne olduğuna bağlı olaraktan farklı çalışmalar var.
Yada genel olaraktan JoyofSatan.org 'ta çalışmalar var.

Ne olduğuna bağlı olaraktan farklı çalışmalar var.
Yada genel olaraktan JoyofSatan.org 'ta çalışmalar var.

Biraz daha düşünce olarak takıntılarım var. Isa rününün oluşturduğu türden takıntılar.

Tam olarak anlamadım. Isa runesi'nin oluşturduğu takıntılar derken?
Isa rünü düşünceleri dondurabilir. Durdurabilir.

Düşünceleri kontrol etmek, Onları bir deftere yazarak (her olasılığı ile) cevaplarını bulmaktır.
Yada kendini meşgul edebilirsin. Hobiler, Müzikler.. İlla sevdiğin bir şey vardır. Mesela ben İngilizce'yi çok severim.
Boşluk (farkındalık meditasyonu) yapabilirsin.

Bir şey daha vardı. Onu da bulacağım.

Onu bulana kadar,
Ayrıca sarı enerjiyi solumayı Ve Hava elementalini çağırmayı denediniz mi?
Olumlamalar ile yaparsanız çok daha iyi etkiler alırsınız.

Sakral çakra ve Taç çakra üzerine meditasyon yapmanızı öneririm.
Genel olarak düşünceleri giderir.

Sakral çakra= Dış görünüş ile alakalı düşünceler.
Taç çakra= Direk düşünceler.

Genel temizlemede, hatha yogada negatif enerjilerden arınmanızı sağlar. Bu enerjiler takıntı dediğiniz düşünce durumunun kökenidir. Tam Çakra Meditasyonu'da çakralarınızın gelişmesine ve sorun bir enerjisel dengesizlikten kaynaklı ise bunu iyileştirmek için faydalı olacaktır.

Takıntılardan kastınız, okb tarzı düşünce durumları ise bunun için hipnoz uygulayabilirsiniz. Uygun bir telkin bulup, bunu hafif bir trans halinde inanç ve irade ile tekrar edebilirsiniz.

Onu bulana kadar,
Ayrıca sarı enerjiyi solumayı Ve Hava elementalini çağırmayı denediniz mi?
Olumlamalar ile yaparsanız çok daha iyi etkiler alırsınız.
Hava elementi ile nasıl çalışabiliriz acaba elementi invoke etme bölümünden mi

Genel temizlemede, hatha yogada negatif enerjilerden arınmanızı sağlar. Bu enerjiler takıntı dediğiniz düşünce durumunun kökenidir. Tam Çakra Meditasyonu'da çakralarınızın gelişmesine ve sorun bir enerjisel dengesizlikten kaynaklı ise bunu iyileştirmek için faydalı olacaktır.

Takıntılardan kastınız, okb tarzı düşünce durumları ise bunun için hipnoz uygulayabilirsiniz. Uygun bir telkin bulup, bunu hafif bir trans halinde inanç ve irade ile tekrar edebilirsiniz.
Nasıl bir hipnoz uygulayabiliriz acaba sitede var mı ?

Nasıl bir hipnoz uygulayabiliriz acaba sitede var mı ?
Öz-hipnoz basit bir şekilde anlatmak gerekirse, transa girmek ve amacımız ile ilgili telkinleri inanç ve kararlılık ile içimizden tekrar etmektir. Örnek veriyorum, karanlıktan korkuyorsunuz. Hafif bir transa girin, kendinizi rahat hissettiğiniz bir anda:

"Karanlıkta kendimi oldukça rahat ve güvende hissediyorum. Karanlıkta kalmak benim için oldukça kolay bir durum."

Bunu bir kaç kez tekrar edin inanç ile. Ve sonra kendinizi mutlu ve iyi hisseder bir şekilde yavaş yavaş trans hâlinden çıkın. Duruma göre bunu bir seans olarak 10 gün, 20 veya 40 gün yapabilirsiniz. Bu size bağlı.

Hipnoz ne kadar etkili bir yöntem olsada elbette. Sadece hipnoz yerine bir kaç farklı yöntemi bir araya getirmek en doğrusu olacaktır çoğu zihinsel ve duygusal durumda. Şifa çalışmaları, fiziksel çaba vb. Bu konudan konuya değişir.

Transa nasıl girilir:

Öz-hipnoz basit bir şekilde anlatmak gerekirse, transa girmek ve amacımız ile ilgili telkinleri inanç ve kararlılık ile içimizden tekrar etmektir. Örnek veriyorum, karanlıktan korkuyorsunuz. Hafif bir transa girin, kendinizi rahat hissettiğiniz bir anda:

"Karanlıkta kendimi oldukça rahat ve güvende hissediyorum. Karanlıkta kalmak benim için oldukça kolay bir durum."

Bunu bir kaç kez tekrar edin inanç ile. Ve sonra kendinizi mutlu ve iyi hisseder bir şekilde yavaş yavaş trans hâlinden çıkın. Duruma göre bunu bir seans olarak 10 gün, 20 veya 40 gün yapabilirsiniz. Bu size bağlı.

Hipnoz ne kadar etkili bir yöntem olsada elbette. Sadece hipnoz yerine bir kaç farklı yöntemi bir araya getirmek en doğrusu olacaktır çoğu zihinsel ve duygusal durumda. Şifa çalışmaları, fiziksel çaba vb. Bu konudan konuya değişir.

Transa nasıl girilir:
Hipnoz olmasa bile hayatın her yerinde güzel, pozitif telkinlerde bulunmanızı tavsiye ediyorum herkese. Pozitif telkinler gerçekten hayatı güzel etkiliyor ve güzel ilerletiyor.

Transa nasıl girilir:
Teşekkür ederimmmm

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back