Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Tılsımlar

vellichor

New member
Selamlar,

Büyüde Tılsım kullanmanın her zaman ilgimi çektiğini itiraf etmeliyim, hatta tılsım kullanmadan büyü yapmak hiç içime sinmiyor. Satanik büyülerde Tılsım kullanılıp kullanılmadığını da merak ediyorum bu konuda bilgisi olan yardımcı olursa müteşekkir olurum.

Saygılarımla

Selamlar,

Büyüde Tılsım kullanmanın her zaman ilgimi çektiğini itiraf etmeliyim, hatta tılsım kullanmadan büyü yapmak hiç içime sinmiyor. Satanik büyülerde Tılsım kullanılıp kullanılmadığını da merak ediyorum bu konuda bilgisi olan yardımcı olursa müteşekkir olurum.

Saygılarımla
Tılsımdan kast ettiğiniz şeyin ne olduğuna bağlı. Ama dilerseniz tılsım kullanarak ta büyü yapabilirsiniz. Yabancı forumlarda bir üyeli bunu denemiştik. Rünleri kullanarak yapmaya çalıştık. ama özel hayatlarımızın gidişatından ötürü yarıda kaldı ama evet kullanılabilir. Sadece yahudi kabalası içermesin yeterli.

Tılsımlar, büyünün yalnızca bir alt katmanı olarak kalır. Kullanışlı bir araç olarak değerlendirilebilir ve bu şekilde kullanımı da yaygındır. Ancak, tılsımlardan bahseden kaynakların çoğu Yahudiler tarafından yazıldığı için lanetler ve yalanlarla doludur; bu nedenle, dikkatli bir yaklaşım gerektirir.

Tılsım, sembolik olarak başka bir şeye bağlı olarak kullanılan bir nesnedir. Enerjileri yükseltirken ve programlarken, aslında üzerinde çalıştığınız şeyin sembolik bir temsili olarak bu nesneye fiziksel olarak odaklanırsınız. Bu, zihinsel odaklanmanızı kolaylaştırmaya yönelik bir yardımcıdır.

Tüm bunlarla birlikte, tılsımlara başvurmak bir zorunluluk değildir ve "asıl güç" buradan geçmez.

Büyünün özünde esas olan kişinin bireysel gücüdür. Güç kelimeleri, çalışmanın ne zaman yapıldığı ve ne kadar sürdürüldüğü gibi unsurlar, büyüdeki en önemli noktalardır.

Spiritüel Satanizm’e Giriş, Büyü Nedir?
Satanik Büyücülük
Büyü Nedir, Nasıl Yapılır?
Büyüler

JoS'a gelmeden önce bazı tılsımları kullanmayı denedim; bazıları başarılı oldu bazıları olmadı. Bazı kitaplarda bulunan tek şey yeni çağcı saçmalıklardı.

Evet, böyle bir büyü vardır ve bazen çok kullanışlıdır. Fakat JoS'taki diğer mantra ve rünleri gördükten sonra neredeyse hiç kullanmadım. Zira en başından beri kullandığım rünler bile çok daha iyi sonuçlar verdi.

Bir SS'in gücü tılsımlardan veya yeni çağcı saçmalıktan gelmez; güçlü bir SS sadece düşünceleri ile fiziksel dünyayı etkileyebilecek bir büyü yapabilir.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back