Öncelikle Şeytan ve bütün Tanrılar bizimle olsun. Buradan Türkiye'deki bütün satanistlere bir çağrıda bulunmak ve seçim konusu hakkında kendi görüşlerimi paylaşmak istiyorum. İlk olarak umutsuzluğa kapılan tüm muhalif vatandaşlara şunu söylemek isterimki hiçbir şey bitmiş değil, umutsuzluğa kapılacağınız herhangi bir durum yok. Aksine umutlanabileceğiniz bir durum var ki o da iktidarın ilk defa ilk turda kazanamaması ve ülkenin yarısından fazlasının iktidarı desteklemiyor oluşu, yani iktidar şuan da sallantıda arkadaşlar. Önümüzdeki 14 günde muhalefetin izleyeceği politikalar ve Sinan Oğan'ın desteğiyle bu seçimin kazanılma ihtimali gayet artabilir fakat ben bu ihtimali 5 oy da olsa 500000 oy da olsa daha da artırabilmek adına buradan Türkiye'de bulunan tüm satanistlere bir öneride ve çağrıda bulunmak istiyorum. Kardeşlerim, nefes alacak vaktimiz dahi yok, bir gün içerisine ne kadar fazla rtr sıkıştırabiliyorsanız sıkıştırın, büyü çalışmalarınıza başlayın. Elimizden gelenin fazlasını yapmak mecburiyetindeyiz. Bu 14 günlük süre zarfındaki yapabileceğimiz ve yapmayacağımız şeyler çok kritik ve hayati önem taşımaktadır. Etrafınızda sandığa küsen, kararsız seçmen veya herhangi bir sebepten oy kullanmayacak insanlar varsa onları ikna etmeye çalışın. Aramızdan yeterince gelişmiş ve yeterli astral açıklığa sahip kardeşlerimden ricam Tanrılarımızla iletişime geçip onlardan yardım istemeleri, biliyorum zaten ediyorlar ancak her şey de öne geçmek zorundayız. Şimdi toparlanın, ayağa kalkın ve bu 14 günlük süreçte hep birlikte son mücadelemizi vermek adına içimizdeki umut kırıntılarını yeşerterek var gücümüzle rtr çalışmalarımızı artırıp kendi güvenliğimiz için, yakınlarımızın güvenliği için, kardeşlerimizin güvenliği ve Türkiye'nin kaderi için hep birlikte sınırlarımızı aşarak çalışalım!
Sol Invictusa Not: Seçimden 1 hafta öncesine kadar HoodedCobraa666'dan Türkiye seçimi için ingilizce forumlarda bir çalışma başlatmasını beklemiştim ancak böyle bir şey yapılmadı. İngilizce forumlarda Türkiyedeki seçim için bir çalışma kampanyası başlatmak iyi bir fikir olabilir mi? Eğer öyleyse yüksek rahip ile iletişime geçip bu durumu bildirebilir misin?
Sol Invictusa Not: Seçimden 1 hafta öncesine kadar HoodedCobraa666'dan Türkiye seçimi için ingilizce forumlarda bir çalışma başlatmasını beklemiştim ancak böyle bir şey yapılmadı. İngilizce forumlarda Türkiyedeki seçim için bir çalışma kampanyası başlatmak iyi bir fikir olabilir mi? Eğer öyleyse yüksek rahip ile iletişime geçip bu durumu bildirebilir misin?