Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Succubus, Incubus ve Irk Karıştırma

Daemonica

Member
Esenlikler.

Aklıma ara sıra gelen bir soru var, bu da Tanrılarla ve Tanrıçalarla romantik ilişkileri olan insanlarla ilgili. Yüksek Rahip kendini böyle bir ilişkide sanan kişilerin çoğunun sanrılar yaşadığını söylemişti ama konu bu değil. Şimdi, bazı Tanrıların kendilerine insan eşler aldıklarını ve onlardan "Yarı Tanrı" çocukları olduğunu biliyoruz; demek ki ortada yanlış bir şey yok. Fakat Tanrılar ile "aynı ırk" sayılabilecek kadar çok mu genetik benzerliğimiz var? Eğer varsa ne hoş, fakat yoksa; bu tarz ilişkilerden doğan çocuklar da melez mi sayılıyor?

Bir ebeveyni Tanrı, diğeri insan olan pek çok "kahraman" olduğu için melez sayılacağını sanmıyorum; zaten benim aklıma takılan da Tanrılarla olan benzerliğimiz. Özellikle Nordikler de, Tanrılığa erişmeden önce Primat tarzı bir canlıdan mı evrimleştiler? bu yüzden mi kendilerine insan eşler seçtiklerinde sağlıklı çocukları olabiliyor?

Tanrılar bizi yaratırken kendi genetiklerini kullandıkları için ırk karıştırma gibi bir durum söz konusu olmuyor. Kişi ruhaniyette ilerledikçe genler saflaşır ve en sonunda "safkan" olur.

İnsanlık binlerce yıl boyunca lanetler ile dejenere bir hâl almış olsa da esasında Tanrılar ile aynı genetik türün parçasıdırlar, zira insanlık Tanrıların esansına göre yaratılmıştır.

İnsanlık binlerce yıl boyunca lanetler ile dejenere bir hâl almış olsa da esasında Tanrılar ile aynı genetik türün parçasıdırlar, zira insanlık Tanrıların esansına göre yaratılmıştır.
Efendim tanrıların isimlerini çocugumuza veya kurduğumuz bir işe verebilirmiyiz? Meraktan soruyorum

Efendim tanrıların isimlerini çocugumuza veya kurduğumuz bir işe verebilirmiyiz? Meraktan soruyorum
İsimler, tıpkı mantralar gibi, güç taşır; bu yüzden bir şeye ne isim verdiğinize dikkat etmelisiniz. Çocuğunuza bir Tanrı ismi vermemelisiniz; Tanrıların isimlerinden esinlenilmiş isimler seçmeniz daha uygun olacaktır. Şirket ismi konusunda ise, ilgili Tanrıya danışmanız daha iyi olacaktır.

Tanrılar bizi yaratırken kendi genetiklerini kullandıkları için ırk karıştırma gibi bir durum söz konusu olmuyor. Kişi ruhaniyette ilerledikçe genler saflaşır ve en sonunda "safkan" olur.
Cevaplar için teşekkür ederim, bu meselenin ruhani kısmını kafamda oturtmuş olsam da fiziksel kısmını anlamakta zorluk çekiyordum lakin Tanrıların teknolojisi bizimkinden çok ileri olduğu için bu konuyu fazla irdelemek de yersiz olacaktır.

Bir de şu konuda ufak bir sorum var, eski yazılarda Düşman Nordiklerden bahsediliyor; yakın zaman önce de ihanet eden hiç bir Tanrının olmadığı ve olamayacağı da belirtilmişti. Burada kafama şu takıldı, Nordiklerin hepsi bir şekilde Tanrılığa ulaştı mı? Lord Şeytana hem fiziksel hem de ruhani açıdan çok yakın olmaları sebebiyle ulaşmaları mantıklı. Fakat eğer ulaşamayan Nordikler de mevcutsa, Düşman Nordik denilen varlıklar ruhani olarak düşmüş insanlar gibi düştükçe düşüp en sonunda düşmanın etkisine girmiş olabilir mi?

Bazı kullanıcıların tüm Tanrıları Nordik olarak sınıflandırması kafa karıştırıcı, evet Nordikler ve Lord Şeytan ile aynı türdenler; fakat Lord Valefor gibi bazı Tanrıların farklı türden olduğu belirtilmişti. Hatta yanlış hatırlamıyorsam Gri Uzaylılar kendi kendilerinin çöküşünü getirmeden önce Lord Valefor'da onlarla aynı türdendi; o bir şekilde Tanrılığa yükselebildi fakat bundan sonra Gri Uzaylılar tür olarak kendi kendilerini zayıflatıp köleleştiler. Mesela bu da kafamda şöyle bir soru işareti oluşturdu; eğer Lord Valefor insan bir eş seçmeye karar verirse bu ırk karıştırmaya girer mi?

Cevaplar için teşekkür ederim, bu meselenin ruhani kısmını kafamda oturtmuş olsam da fiziksel kısmını anlamakta zorluk çekiyordum lakin Tanrıların teknolojisi bizimkinden çok ileri olduğu için bu konuyu fazla irdelemek de yersiz olacaktır.

Bir de şu konuda ufak bir sorum var, eski yazılarda Düşman Nordiklerden bahsediliyor; yakın zaman önce de ihanet eden hiç bir Tanrının olmadığı ve olamayacağı da belirtilmişti. Burada kafama şu takıldı, Nordiklerin hepsi bir şekilde Tanrılığa ulaştı mı? Lord Şeytana hem fiziksel hem de ruhani açıdan çok yakın olmaları sebebiyle ulaşmaları mantıklı. Fakat eğer ulaşamayan Nordikler de mevcutsa, Düşman Nordik denilen varlıklar ruhani olarak düşmüş insanlar gibi düştükçe düşüp en sonunda düşmanın etkisine girmiş olabilir mi?

Bazı kullanıcıların tüm Tanrıları Nordik olarak sınıflandırması kafa karıştırıcı, evet Nordikler ve Lord Şeytan ile aynı türdenler; fakat Lord Valefor gibi bazı Tanrıların farklı türden olduğu belirtilmişti. Hatta yanlış hatırlamıyorsam Gri Uzaylılar kendi kendilerinin çöküşünü getirmeden önce Lord Valefor'da onlarla aynı türdendi; o bir şekilde Tanrılığa yükselebildi fakat bundan sonra Gri Uzaylılar tür olarak kendi kendilerini zayıflatıp köleleştiler. Mesela bu da kafamda şöyle bir soru işareti oluşturdu; eğer Lord Valefor insan bir eş seçmeye karar verirse bu ırk karıştırmaya girer mi?

Nordik aslında basit bir sınıflandırma. Örneğin insan şeklini andıran şeylere nasıl "humanoid" diyorsak, bu da benzer bir tabir. Evrenin her tarafında benzer iklim koşullarında gelişen Nordikler bulunuyor.

Kimisi Andromeda'da, kimisi Samanyolu'nda, kimisi farklı bir galakside gelişmiş olabilir. Fakat görünüşlerinden de anlaşılacağı üzere genetikleri yakın ve uyumlu olacaktır. Bu yüzden evrensel bir ırksal tasnonim olarak "Nordik" denilmektedir. İşin biyolojik kısmı böyle olsa da, ruhani gelişim apayrı bir konudur ve aralarındaki fiziksel ve belki de temel ruh yapısındaki bir benzerlik, ruhani gelişmişlik açısından da yakınlık veya uzaklık belirtmez.

İlk sorunuza ilişkinse, zaten cevap verilmiş fakat şunu da belirtmek isterim. Zaten Nordik bir Tanrı, yine Beyaz ile birlikte oluyor çünkü bizde de belirtildiği üzere Nordik genleri mevcut ve onlara uygun bir yapıdayız. Siyahilerin ve Asyalıların da, eğer hafızam yanıltmıyorsa, benzer şekilde onlar gibi gelişmiş, onlara yakın uzaylı ırklarla eşleşebileceğini ve onlara da, yükselmiş ve gelişmiş bu ırklardan genetik aktarım yapıldığını okuduğumu hatırlıyorum.

Evet, malum konu açıldığında "Düşman Nordikler aslında Andromeda Galaksisindendi" tarzı şeyler dendiğinde Tanrıların geçmişte Andromeda Galaksisine kurduğu bir koloniden bahsediliyor sanıyordum lakin yaptığınız tanım çok daha akla yatıyor.

Siyahilerin ve Asyalıların da farklı uzaylı ırklarla veyahut Tanrılarla eşleşebilmesi en mantıklı seçenek gibi duruyor, onlar da muhtemelen Lord Valefor gibi farklı bir uzaylı ırkına mensup Tanrıların genleriyle yaratılmış insanlar. Bu durumda "Lord Valefor insan bir eş seçebilir mi?" sorusu da dolaylı olarak cevaplanmış oldu. Cevabınız için teşekkürler.

İsimler, tıpkı mantralar gibi, güç taşır; bu yüzden bir şeye ne isim verdiğinize dikkat etmelisiniz. Çocuğunuza bir Tanrı ismi vermemelisiniz; Tanrıların isimlerinden esinlenilmiş isimler seçmeniz daha uygun olacaktır. Şirket ismi konusunda ise, ilgili Tanrıya danışmanız daha iyi olacaktır.
Daha tanrılarla konuşacak kadar iyi değilim mecburen güçlenmeliyim. Ayrıca Tanrıların isimlerinden esinlenmiş isimler derken? Var mı bu isimlerin listesi?

Konu açılmışken bir succubusla evlenmek mantıklı mı? Evlenmek istersek napmaylız
Birde bu varlıklarla beraber oldugumuzu nasıl anlarız?
Bu tü iliskinin ideali nedir?
Daha önce bu tarz bir sevgililk veya evlilik yapan oldumu
Esenliklerle

Konu açılmışken bir succubusla evlenmek mantıklı mı? Evlenmek istersek napmaylız
Esenliklerle
Bu sefer de Succubus peşinde koşuyorsunuz. Gerçekten iflah olmaz birisiniz. Bunu okuyun.

Yazıda ne anlatılmak isteniyor okudum da pek anlamadım.
Esenliklerle
O hâlde bir daha okuyun. Yüksek Rahip Hooded Cobra, konuyu en basit şekilde anlatmış.

Yine de sizin için yazının vaazın en temel noktasını alıntılayacağım:

"Succubi/Incubi meselelerinin çoğu zırva, çünkü siz de zırvasınız ve onlar için gerekli bilinç seviyesini geliştirmenin ucundan bile geçmiyorsunuz. Bir kadının elini tutmayı bile denemediniz, ya da hiçbir şekilde bir kadın için gelişmeye çalışmadınız, ve kendinize öyle bir aşağı değer yüklüyorsunuz ki, gerçek bir partner arayamıyorsunuz, o denli bir korku modundasınız."

Önceki gönderilerinizi de dikkate alarak, bu kısmın özellikle size uygun olduğunu söyleyebiliriz.

2022'den beri buradasınız, yaklaşık 3 yıldır herhangi bir değişim ve gelişim göstermediniz. Meditasyon yapmak ve kendinizi geliştirmek yerine, saçma sapan şeylerle uğraştınız ve hatta düşmandan yardım dilendiniz. Şimdi ise hiçbir şey olmamış gibi utanmadan Succubus arayışındasınız.

Tebrikler, biz ne dersek diyelim, tam tersini yapmakta oldukça başarılısınız.

Yazıda ne anlatılmak isteniyor okudum da pek anlamadım.
Esenliklerle
Hocam ben okudum anladığım kadarı ile size anlatmak istiyorum. Kısaca çaba sarf etmeden gerçek hayatta paranın kuruşunu, risk etmeden başarı, cesaret etmeden bir kız kazanamazsın ikimizde biliyoruz. Burada aynısını söylüyoru ruhsal gelişim yapmazsan ruhen güçlenmezsen incubus/succubus göremezsin diyor. Tabi cinsel ilişki, seks denilince insanlar kendini kaybediyor, ancak incubus/succubuslar bizim için eğlence, seks oyuncağı değil. Böyle birşey arıyorsan gerçek hayatta birisini bulmalısın.

Esenlikler... Umarım doğru anlamışımdır, doğru anlatmışımdır.

Hocam ben okudum anladığım kadarı ile size anlatmak istiyorum. Kısaca çaba sarf etmeden gerçek hayatta paranın kuruşunu, risk etmeden başarı, cesaret etmeden bir kız kazanamazsın ikimizde biliyoruz. Burada aynısını söylüyoru ruhsal gelişim yapmazsan ruhen güçlenmezsen incubus/succubus göremezsin diyor. Tabi cinsel ilişki, seks denilince insanlar kendini kaybediyor, ancak incubus/succubuslar bizim için eğlence, seks oyuncağı değil. Böyle birşey arıyorsan gerçek hayatta birisini bulmalısın.

Esenlikler... Umarım doğru anlamışımdır, doğru anlatmışımdır.
Incubus ve Succubuslar bizim Tanrılarımızdır. Tanrılar ve insanlar romantik ilişkiler yaşayabilirler, bu mümkün. Ancak hangi şartlarda olursanız olun, Onlara asla saygısızlık yapmayın.

biraz yanlış anlaşıldım galiba yaşımın geldiğini düşünerek evlenmek istiyorum, ölümlülerin masrafı çok oluyor. ortada abazanlık yada yanlızlık krizi yok güncel insanlığa baktımda biraz böyle görüyorum.
Esenliklerle

Incubus ve Succubuslar bizim Tanrılarımızdır. Tanrılar ve insanlar romantik ilişkiler yaşayabilirler, bu mümkün. Ancak hangi şartlarda olursanız olun, Onlara asla saygısızlık yapmayın.
Efendim umarım saygısızlık yapmamışımdır. Amacım incubus ve succubusların oyuncak olmadığını onlara ulaşmak için ruhen gelişmesi gerektiğini söyledim yanlışım mı oldu?

Efendim umarım saygısızlık yapmamışımdır. Amacım incubus ve succubusların oyuncak olmadığını onlara ulaşmak için ruhen gelişmesi gerektiğini söyledim yanlışım mı oldu?
Sözüm size değil, genel olarak bir uyarı geçmek istedim. İnsanların ve özellikle Satanizm'de yeni olan kişilerin bu durumla ilgili çok kafa karışıklığı ve yanlış anlaşılmaları olabiliyor. Yanlış bir şey dediğinizi düşünmüyorum.

biraz yanlış anlaşıldım galiba yaşımın geldiğini düşünerek evlenmek istiyorum, ölümlülerin masrafı çok oluyor. ortada abazanlık yada yanlızlık krizi yok güncel insanlığa baktımda biraz böyle görüyorum.
Esenliklerle
Hayır, doğru anlaşıldınız. Sizin baktığınız görüşle bile parasız yaşayan ilkel kabilelerdeki biriyle bile evlenemezsiniz. Çünkü birisini etkilemek için o ya da bu şeylerden herhangi birine bir çabanız yok.

Esenliklerle
Evliliğe sadece "Yaşım geldi, artık evlenmeliyim." olarak bakıyorsanız bunun evlilik olmadığını söylemeliyim.

Evlilik, benzerlikleri ve çeşitli farklılıkları olan iki insanın, birbirleri ile zaman geçirmeyi sevmeleri, birbirlerine değer vermeleri, birlikte yaşamaktan, ilerlemekten mutluluk duymaları gibi bir çok niteliğe sahip olmalıdır insanlar arasında bile. Arada güven, dürüstlük, sadakat olmalıdır. Bir çok nokta var...

Sizce hayatlarında güç, bilgelik, anlayış, erdem ve daha fazlasını elde etmiş bir Demon'la evlenmek için en azından belirli noktalarda benzerliklere sahip olmanız gerekmez mi? Mesela bir Demon, sizden neden hoşlanmalı? Sadece varolmak yeterli midir.. Yoksa mesela diğer insanlar arasında saf ve iyilikle donatılmış bir ruh, karakteriniz ile ön plana çıkmalı mısınız? Ya da daha farklı nitelikleriniz ile.

Sonuçta evlilik tek taraflı bir istek, birliktelik değildir. Ve bu sadece biz, siz istedik diye gerçekleşecek bir şeyde değildir. Belirli bir seviyeye geldiğinizde evliliğin, aşkın, bu varoluşta başka bir insanla yan yana yürümenin hangi güzellikler, hangi sorumluluklar getirdiğini düşünerek ne demek istediğimi anlayabilirsiniz.

Mesela, çok gelişmiş bir insanı örnek alalım. Karakteri güzel, davranışları güzel. Diğer insanlara karşı iyi duyguları var, adil bir insan. Yetenekli bir insan. Sizce bu insan Afganistan'da bir şeriatçıya ilgi duyar mı?

Şimdi bu örneği bir Demon ile düşünelim. Gelişmiş bir insandan kat ve kat daha ilerde. Peki sizce bir Demon, ne tarz bir insana ilgi duyabilir bahsettiğiniz evlilik anlamında...

Kendinizi geliştirin ve yükselin. Bir şeyleri daha iyi anladığınızda, hâlâ bu tarz bir isteğiniz varsa o zaman bu konuda Tanrılara danışabilirsiniz.

Esenliklerle
Hadi kelimeleri değiştirelim, Succubus gibi terimler kullanmadan konuya bakalım. Bir Tanrıçayla birlikte olmak istiyorsunuz. Evet, Tanrıça. Tanrılık seviyesine ulaşacak kadar gelişmiş dişi bir varlık. Dünyada böyle bir şeyi isteme hakkı olacak kadar gelişmiş bir kaç düzine insan ya vardır ya yoktur. Sevgililik, evlilik ve cinsel ilişki gibi şeyler çağımızda oldukça dejenere edilmiş, masraftan ibaret görülen kavramlar olsa da iki insanın birbirini sevmesi çok kutsal bir şeydir. Doğru, çağımızda düzgün insan bulmak zor ama imkansız değil; burada yersiz sorular sormak yerine tek yapmanız gereken Meditasyon programlarını halletmek, ardından kendinizi bir kaç ay daha geliştirip kendiniz için ideal insanı hayatınıza çekme çalışması yapmaktı.

Tanrılarla veya Tanrıçalarla romantik ilişkide bulunma onuruna sahip çok az insan var. Fakat bu dediğim "Tanrı/çalarla ilişki onurlu, insanlarla ilişki onursuz" gibi anlaşılmasın. Aksine iki insanın birbirini sevmesi, birbirlerinin hem ruhani anlamda hem de diğer anlamlarda gelişimini hızlandırması, uzun bir yolculuk olsa da en sonunda beraber Tanrılık seviyesine yükselmeleri kadim efsanelerde anlatılacak kadar kutsal ve dillere destan, imrenilesi ve bu uğurda çalışılması gereken bir olaydır. Bir SS'in de bu konuda birinci isteği de bu olmalıdır; Succubus/Incubus'la romantik ilişkiye girmek değil.

Esenlikler,

İsmim Arapça bir isim ve Kuran'da geçiyor. İsmimi değiştirme konusunda karar aldım. Bu konuda herhangi bir tavsiyeniz var mı? Doğum haritama göre beni olumlu etkileyen bir isim seçmeyi düşünüyorum. Ayrıca bu şekilde isimlerin etki edebildiğini bilmiyordum. O yüzden nelere dikkat etmem gerektiğini belirtmenizi rica ediyorum.

SS'likteki pratikleri eskiye nazaran olabildiğince daha fazla iyi yapmaya başladım. Tanrılarla aram çok daha iyi olduğunu sanıyorum. İçimden, "Evet, bir SS böyle olmalı!" diyerek olabildiğince hayatımı düzenlemeye çalışıyorum. Ve burada da isim benim için çok büyük bir önem arz ediyor. Biliyorum ki, açık açık isim önerileri yapılamaz. Bu ismi kendim seçeceğim. Ancak yine de etki alanları konusu başta olmak üzere rehberliğiniz gerekiyor.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back