B BahzusuaX New member Joined Aug 4, 2021 Messages 6 May 7, 2022 #1 Esenlikler. Stephen Hawking'in teorisi hakkında neler biliyoruz? Gerçeklik payı olabilir mi?
Elite Well-known member Joined Mar 25, 2020 Messages 2,826 May 7, 2022 #2 Esenlikler, Yalan. Yanlış. Arama kısmına "çoklu evren" yaz, öğren. İyi geceler.
A Anadolutümeni Member Joined May 3, 2022 Messages 158 Location Konya May 8, 2022 #3 Esenlikler Umarım kendisi çoklu evrenindeki yahvesine kavuşmuştur ve ruhaniyet varmıymış yokmuymuş öğrenmiştir. İyi akşamlar.
Esenlikler Umarım kendisi çoklu evrenindeki yahvesine kavuşmuştur ve ruhaniyet varmıymış yokmuymuş öğrenmiştir. İyi akşamlar.
S Sorgucu Member Joined Jan 7, 2022 Messages 195 May 9, 2022 #4 Hawking yahudi miydi ? Big bangi yalanlayıp sonsuz evreni savunan bir bilim adamı olduğunu biliyorum.
Hawking yahudi miydi ? Big bangi yalanlayıp sonsuz evreni savunan bir bilim adamı olduğunu biliyorum.
A Anadolutümeni Member Joined May 3, 2022 Messages 158 Location Konya May 10, 2022 #5 Kahin said: Hawking yahudi miydi ? Big bangi yalanlayıp sonsuz evreni savunan bir bilim adamı olduğunu biliyorum. Click to expand... Esenlikler Kendisi iflah olmaz bir Big Bang destekçisi. Yine de yabancı forumda sormanızda fayda var. Burada o kadar derin fizik bilgisine sahip birinin olduğunu sanmıyorum. İyi akşamlar.
Kahin said: Hawking yahudi miydi ? Big bangi yalanlayıp sonsuz evreni savunan bir bilim adamı olduğunu biliyorum. Click to expand... Esenlikler Kendisi iflah olmaz bir Big Bang destekçisi. Yine de yabancı forumda sormanızda fayda var. Burada o kadar derin fizik bilgisine sahip birinin olduğunu sanmıyorum. İyi akşamlar.