Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

SS'lerin Ruhları

Xaji

Member
Merhaba

Bizi diğerlerinden ayıran bir özellik var mı? Bizler seçilmiş olanlar mıyız?
Böyle bir dünyada, her şeye rağmen, onca baskıya rağmen bu yolu bulup ilerlememiz bizim elimizde olan bir şey mi, yoksa ruhlarımız ne olursa olsun bir gün SS olacak mıydı zaten?
Bundan yıllar önce bu inancı keşfettim ama ilerlemedim; fakat ne olduysa, döndüm dolaştım, yine aynı yere geldim. Sanki bir şey buraya çekiyormuş gibi. Siz ne düşünüyorsunuz?
Çünkü gerçekten ilginç geliyor, onca her şeyin içinden bu yolu bulmamız ve kararlılıkla ilerlememiz.
Ve diğer ruhlar neden reenkarnasyon olur? Bu döngü sonsuza kadar devam mı eder, yoksa sadece gelişimi bulmaları için bir şans mı verilir?

Diğer ruhlar neden reenkarnasyon olur? Bu döngü sonsuza kadar devam mı eder, yoksa sadece gelişimi bulmaları için bir şans mı verilir?
Reenkarnasyon olmak, evrenin bir yasası gibi düşünün doğal birşey. Hayır sonsuza kadar devam etmez. Eğer bir ruh kendini geliştirmezse ve yeteri kadar reenkarne olmuşsa, kendini geliştirmediği için güçsüz düşer ve eter e karışır ve yok olur.

Merhaba

Bizi diğerlerinden ayıran bir özellik var mı? Bizler seçilmiş olanlar mıyız?
Böyle bir dünyada, her şeye rağmen, onca baskıya rağmen bu yolu bulup ilerlememiz bizim elimizde olan bir şey mi, yoksa ruhlarımız ne olursa olsun bir gün SS olacak mıydı zaten?
Bundan yıllar önce bu inancı keşfettim ama ilerlemedim; fakat ne olduysa, döndüm dolaştım, yine aynı yere geldim. Sanki bir şey buraya çekiyormuş gibi. Siz ne düşünüyorsunuz?
Çünkü gerçekten ilginç geliyor, onca her şeyin içinden bu yolu bulmamız ve kararlılıkla ilerlememiz.
Ve diğer ruhlar neden reenkarnasyon olur? Bu döngü sonsuza kadar devam mı eder, yoksa sadece gelişimi bulmaları için bir şans mı verilir?
Bizi diğerlerinden ayıran özellik nedir? doğal olmamız. Doğal olmak özellik midir? pek değil. Fakat günümüz toplumu dejenere olduğundan ötürü doğal olmak ayrıcalık oldu, sadece SS olmak olarak düşünmeyin; genel olarak ne kadar doğal bir yaşam isterseniz çevreden o kadar uzaklaşırsınız.

Seçilmiş olmak doğru mu bilmiyorum, fakat burada olup özünde Satanist ruha sahip olmayan insan sayısı çok azdır. Ayrıca Yüksek Rahibe Maxine bir ara "1995-2005" civarı doğan kişilerin Şeytan ve Tanrılar tarafından özellikle, Satanizmi diriltmek için gönderildiğini söylemişti fakat kaynağı bulamadım; yanlış olabilir, bir kardeşimiz doğru olanı paylaşırsa çok makbule geçer. Yani bir noktada seçilmiş olabilir, üstünlük olarak düşünmeyin; doğal olduğumuz için azınlığız, kulağa saçma geliyor değil mi? günümüz dünyası saçma da o yüzden.

İşin özü; günümüzde bize anormallik dayatılıyor, insanlar buna karşı zayıf olduğu için anormal oluyorlar. Biz ise normal olmayı seçerek seçilmiş gibi oluyoruz fakat öyle mistik bir olay gibi gözükmesin, basbayağı doğal olmak istiyoruz. Doğal olan bu, dünyanın dayattığı değil. Ayrıca Satanas Babamıza adanarak tüm hayatlarımız için bir bağlanma yemini ediyoruz, bu da bir nevi "garantiye almak" gibi oluyor ama garantiye aldık diye tembellik edecek halimiz yok; gerçeği gördükçe ve şahit oldukça daha fazla çalışacaksınız.

Diğer ruhların reenkarne olması da evrenin dinamiğiyle ilgilidir. Kişi gelişmeyi seçerse kendi yararına, fakat seçmezse; evren onu umursamaz.

Ayrıca Yüksek Rahibe Maxine bir ara "1995-2005" civarı doğan kişilerin Şeytan ve Tanrılar tarafından özellikle, Satanizmi diriltmek için gönderildiğini söylemişti fakat kaynağı bulamadım; yanlış olabilir, bir kardeşimiz doğru olanı paylaşırsa çok makbule geçer.
Bu, esasında Plüton'un Yay'da olduğu nesil ile ilgilidir.

"Yay 1995-2008
Plüton en son Yay’da olduğu zaman [1748-1762], eğitimi herkesin erişiminde yapma yönünde büyük ilerlemeler kat edildi. Plüton Yay’ın ortasındayken, 2002 yılı ve daha sonrasında [bu burç aynı zamanda dini yönetir], Hristiyan Kilisesi artık en sonunda ifşa edildi [Satürn gezegeni de bu işe dahildi ve medyanın ve iletişimin burcu olan İkizler’den Plüton’a karşıt açıdaydı]; artık insanlığa karşı suçlarını gizleyemediler. Plüton’u Yay’da olan kuşak olgunluğa erişince [genellikle ilk Satürn dönüşlerinden sonra, 28-30 yaşlarında], bu tiksindirici kurumdan geriye kalanlara kalıcı bir son verebilirler."

Plüton: Burçları, Evleri ve Açıları

"Şeytan, benimle bu konu hakkında derinlemesine 30/04/2005 tarihli Beltane Arifesi sırasında konuştu. Hel’de bulunan ve hayalet biçiminde dolanan tüm ruhlar, an itibariyle reenkarne edildi ve Dünya’daki Hel’in güçlerine katılacaklar. Bu tam anlamıyla topyekün bir savaş!"

Altı Aylık Ruhani Savaş Eğitim Programı

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back