Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

SS olmayanların reenkarnesi hakkında

Kondofos

Member
Esenlikler,

Teistiksatanizm.org sitesinin moderatörü sıkça sorulan soruları cevaplamış, sorulardan birisinde birisi "Satanist olmadan, Teistik Satanizm’e uygun yaşayan biri reenkarne olabilir mi?" diye bir soru sormuş, cevap olarak "Hayır. Her ne kadar satanizme uygun yaşıyor olsa da ışığı yaymayan ve Şeytan’ın etki alanında olmayan biri reenkarne olamaz. Reenkarne olacak kişi öncelikle seçkin olmalı. Sonrasında ise bunu hak etmeli." demiş. Oysa bu site de aynı soruyu ben sorduğum da yanlış hatırlamıyorsam sayın Bright bana "Düşman programlarına bağlı oldukları için belli bir zaman sonra yok olacak olsalarda onlarda Ay'ın kendi reenkarnasyon sisteminden reenkarne olurlar" demişti.

O site, Satanizm'i daha basit bir dille anlattığı için başlangıç için orayı takip ediyordum, fakat yanlış şeyler yazılıyor herhalde. Ya da ben yanlış anladım.

İyi günler.

Esenlikler,

Bu kişiler bizden değillerdir. Yahudi İsa'yı Şeytan'ın oğlu diye tanıtan kişilerin sitesinden okuyorsunuz. Akıl ve ruh sağlığınız adına sitemize geri dönmenizi tavsiye ediyorum.

İyi akşamlar.

Kondofos said:
Esenlikler,

Teistiksatanizm.org sitesinin moderatörü sıkça sorulan soruları cevaplamış, sorulardan birisinde birisi "Satanist olmadan, Teistik Satanizm’e uygun yaşayan biri reenkarne olabilir mi?" diye bir soru sormuş, cevap olarak "Hayır. Her ne kadar satanizme uygun yaşıyor olsa da ışığı yaymayan ve Şeytan’ın etki alanında olmayan biri reenkarne olamaz. Reenkarne olacak kişi öncelikle seçkin olmalı. Sonrasında ise bunu hak etmeli." demiş. Oysa bu site de aynı soruyu ben sorduğum da yanlış hatırlamıyorsam sayın Bright bana "Düşman programlarına bağlı oldukları için belli bir zaman sonra yok olacak olsalarda onlarda Ay'ın kendi reenkarnasyon sisteminden reenkarne olurlar" demişti.

O site, Satanizm'i daha basit bir dille anlattığı için başlangıç için orayı takip ediyordum, fakat yanlış şeyler yazılıyor herhalde. Ya da ben yanlış anladım.

İyi günler.
Esenlikler,

Şeytana adanmış kişiler meditasyon, yoga ve diğer ruhani uğraşlarla kendini geliştirirse tanrılığa ulaşırlar, yani Magnum Opus.

Ruhani uğraşlarla kendilerini geliştirmeyenler ise Duattan reenkarne olmaya devam eder fakat en sonunda ruh kendi kendini yok eder ve sonsuza kadar ruh yok olur.

İbrahimi pisliklere bağlananlar ise yehovaya ibadetler aracılığı ile enerji gönderir ve en sonunda cennete, yani ruhlarının sömürülüp yok olacağı yere giderler.

İyi akşamlar.

Kondofos said:
Esenlikler,

İyi günler.

Bir kez daha söylüyorum
KİTAPÇI EKOL KENDİSİNE İSTEDİĞİ KADAR "SPİRİTUEL SATANİZM" DİYEBİLİR AMA DEĞİLDİR YANİ UZAK DURUN O EKOLDEN. ruhaniyet bile onlarda ön planda değil bu yüzdende spirituel değiller (onlar varsa ruhaniyeti kabala olarak takip ediyorlardır) kitaplarında çelişkiler ve çalıntılar var ve zaten satanizmde aracı yoktur dolayısla vahiy peygamber vesaire de yoktur ve asla var olmayan ve var olmayacak olan yahudi arketip isa'ı özel olarak belirtmek için isa kitapları var yani lütfen bırakın bırak şu kitapçı ekolü cidden ( biraz sert konuştuysam kusura bakmayın )

Bright Truth said:
Esenlikler,

Bu kişiler bizden değillerdir. Yahudi İsa'yı Şeytan'ın oğlu diye tanıtan kişilerin sitesinden okuyorsunuz. Akıl ve ruh sağlığınız adına sitemize geri dönmenizi tavsiye ediyorum.

İyi akşamlar.

Siz öyle diyorsanız tamamdır. Sadece sitelerinden "Ayetler Kitabı" nın pdf'sini indirdim bizim sitede bulamadığım için. Son olarak bir şey daha soracağım; o siteyi referans almayın dediniz ama benzerlikler olduğu için doğru mudur diye teyit etmek istiyorum; ostara bayramı ve kara nikahtan bahsediyorlar, bunlar gerçekte (bizde) olan şeyler mi yoksa kendi sallantıları mı? Öyle bir bayram ve törenimiz var mı?

İyi akşamlar.

Kondofos said:
Esenlikler,

İyi günler.

Esenlikler,

Kendileri hakkında ne kadar şey söylesem az kalır. Bright Truth'un da söylediği gibi forumlarda ve sitemizde kalmanız sizin için daha iyi. Yoksa "Seks Tanrısına" tapan bir kaç kendini bilmezin söyledikleri ile kafanızın karışması olası olacaktır.

İyi günler.

Kondofos said:
Siz öyle diyorsanız tamamdır. Sadece sitelerinden "Ayetler Kitabı" nın pdf'sini indirdim bizim sitede bulamadığım için. Son olarak bir şey daha soracağım; o siteyi referans almayın dediniz ama benzerlikler olduğu için doğru mudur diye teyit etmek istiyorum; ostara bayramı ve kara nikahtan bahsediyorlar, bunlar gerçekte (bizde) olan şeyler mi yoksa kendi sallantıları mı? Öyle bir bayram ve törenimiz var mı?

İyi akşamlar.

Esenlikler,

Bayramlar hakkında bu iki yazıyı okuyabilirsiniz:
https://spirituelsatanizm.org/tanrica-astarte-kutlu-ostaralar/
https://spirituelsatanizm.org/satanik-bayramlar/

Ek olarak "Ayetler Kitabı" diye bir kitabımız yok. Şeytan Babamıza ve dolayısıyla bize ait bir kitap değil. Dediğim gibi her ne kadar karmaşık da gelse sitemizi okumalısınız. Yoksa çok fazla bilgi kirliliğiyle birlikte kafanız iyice karışabilir.

İyi akşamlar.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back