Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Spiritüel yaşam hayatımı hem iyi hem kötü etkiliyor.

anonymous042

Member
Merhabalar, Ruhaniyete ve spiritüelliğe odaklandığım için ve ruhumu geliştirmeye çalıştığım için maddi hayatta zayıflıyorum ve gelişemiyorum ve beni kötü etkiliyor ve bilincim düşünce açım da daralıyor hayatımla ilgili bu yüzden. Ne yapmalıyım bilmiyorum herşeyi düşünür oldum şüphelerim yüzünden arasıra korkup agnostik olmayı bile düşündüğümü söylemem mümkün düşmanların ve diğer insanların anlattığı dinlerden dolayı.

Merhabalar, Ruhaniyete ve spiritüelliğe odaklandığım için ve ruhumu geliştirmeye çalıştığım için maddi hayatta zayıflıyorum ve gelişemiyorum ve beni kötü etkiliyor ve bilincim düşünce açım da daralıyor hayatımla ilgili bu yüzden. Ne yapmalıyım bilmiyorum herşeyi düşünür oldum şüphelerim yüzünden arasıra korkup agnostik olmayı bile düşündüğümü söylemem mümkün düşmanların ve diğer insanların anlattığı dinlerden dolayı.
Maddi hayatta nasıl gelişemediğinizi biraz daha açabilir misiniz? Bunun sebebi gerçekten ruhaniyete odaklanmanız mı, yoksa aslında şüpheleriniz mi sizi geri çekiyor? Bilincinizin ve düşünce açınızın daralması, korkularınızın bir yansıması olamaz mı?

Jos Wiki'de Thoth'un şu sözleri geçiyor: ‘Thoth wrote that the greatest obstacle to true spirituality is FEAR. This is where the strong survive the weak. One must have no fear. Father and your Guardian Demon will guide you. They will also push you when necessary. People say that they want extra-normal ability and power—this is the way, but nothing comes without pain in this life.’

Belki de sizi asıl kısıtlayan şey, korkularınızla nasıl başa çıkmanız gerektiğini bilememenizdir.

Sadece ruhaniyete odaklanıp maddi hayatı arka planda bırakmak son derece yanlış. Aynı şekilde ruhaniyeti arka plana atıp sadece maddi hayata odaklanmak da yanlış.

Denge en önemli şey. Her ikisini de dengeli bir şekilde yürütmeniz gerekiyor. Bu denge olayı aklınıza gelebilecek her konuda geçerli. İşlemediği tek bir nokta dahi yok.

Her yaptığınız eylemde, içinde bulunduğunuz her konumda denge olmalı.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back