Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Spiritüalizm Alanında Kitap Önerileri

Catherinn

Member
Esenlikler,

Spiritüalizm alanında önde gelen isimlerin kitapları ile spiritüel alanda araştırmalar yapmak istiyorum.

Çoğunuzun bildiği gibi, Türkiye'de önde gelen isimlerden birisi de Dr. Bedri Ruhselman'dır. Araştırmalarım için Dr. Bedri Ruhselman'ın İlahi Nizam ve Kainat isimli kitabını okumaya başlamayı düşünüyorum.

Ancak Türkçe kaynaktan farklı olmak üzere, İngilizce ve Almanca kaynaklar da okumak istiyorum. Siz değerli forum üyelerinden ise bu konuda bazı kaynak önerileri almak istiyorum.

Hepinize şimdiden teşekkür ederim.

Satanas'ın Sevinci üzerindeki her bir makaleyi okudunuz mu? Cevabınız hayır ise, böyle şeylere ihtiyacınız yok demektir.

Satanas'ın Sevinci üzerindeki her bir makaleyi okudunuz mu? Cevabınız hayır ise, böyle şeylere ihtiyacınız yok demektir.
Okumaya başladım ancak tümünü henüz okumadım.

Okumaya başladım ancak tümünü henüz okumadım.
Güzel, cevabınızı almış bulunuyorsunuz. Dışarıdaki kaynakların hepsi yozlaşmış bir durumda ve içerisinde bazı gerçekleri içeren kitaplar olsa da, hangisi doğru hangisi değil, ayırt edebilecek bir seviyede değilsiniz.

Yapmanız gereken şey çok basit, sadece okuyun ve meditasyon yapın.

Güzel, cevabınızı almış bulunuyorsunuz. Dışarıdaki kaynakların hepsi yozlaşmış bir durumda ve içerisinde bazı gerçekleri içeren kitaplar olsa da, hangisi doğru hangisi değil, ayırt edebilecek bir seviyede değilsiniz.

Yapmanız gereken şey çok basit, sadece okuyun ve meditasyon yapın.
Yanıtınız için teşekkür ederim. Dışarıdaki kaynakların yozlaşmış olmaları gerçekten de çok kötü bir durum.

Eskiden JOS'ta bir yüksek rahip ya da rahibenin düşmanın tarafında olduğu anlaşılıp görevinden alındığını okumuştum. Bu gerçekten oldu mu ve düşman JOS'u da yönetip yozlaştırmaya çalıştı mı? Yanıtınız için şimdiden çok teşekkürler.

Eskiden JOS'ta bir yüksek rahip ya da rahibenin düşmanın tarafında olduğu anlaşılıp görevinden alındığını okumuştum. Bu gerçekten oldu mu ve düşman JOS'u da yönetip yozlaştırmaya çalıştı mı? Yanıtınız için şimdiden çok teşekkürler.
Düşman, Satanizm'in yükselmesini istemiyordu. Bu nedenle beyhude bir şekilde sızma girişimlerinde bulundular. Güven elde edebilmek amacıyla "katkıda" bulundular ve Yahudi Kabalası hakkında pek çok bilgiyi de bizzat ifşa ettiler; ancak ne amaçla burada bulundukları biliniyordu. Zamanı geldiğinde, cezalarını aldılar.

Düşman, Satanizm'in yükselmesini istemiyordu. Bu nedenle beyhude bir şekilde sızma girişimlerinde bulundular. Güven elde edebilmek amacıyla "katkıda" bulundular ve Yahudi Kabalası hakkında pek çok bilgiyi de bizzat ifşa ettiler; ancak ne amaçla burada bulundukları biliniyordu. Zamanı geldiğinde, cezalarını aldılar.
Yanıtınız için çok teşekkürler. Zaten Spiritüel Satanizm Tanrı/çalar tarafından destekleniyor, arkasında gerçekten ilahi güç olan bir din bu nedenle öyle yozlaştırılması imkansızdır diye düşünüyorum. Düşünmekten ziyade zaten öyle. Hiç değilse demonlara ulaşıp sorabiliyoruz böylece yozlaşmış bilgi her türlü ortaya çıkıyor.

Zaten hep öyle yapıyorlar. Tarih boyunca da böyle yaptılar. Güven elde etmek için bir şeyler yapıp güveni elde edince arkadan bıçaklamaya çalıştılar. Ancak bilmeleri gereken bir nokta var ki bıçakları artık keskinliğini kaybetti. İslam ve Hıristiyanlık gün geçtikçe güç kaybediyor; insanlar bu dinlerden soğuyor ve bu çok güzel bir işaret. Bu dinlerin bariz bir şekilde güç kaybetmesi ancak gerçek güç sahibi varlıkların yönetimi geri devralması ile açıklanabilir.

Artık bu ibrahimi dinlerin uydurukluğu o kadar bariz bir şekilde belli oluyor ki insanların inanması bile asla mümkün olmuyor. Asa ile denizi ortadan ikiye bölmek gibi uyduruk masallar artık dikkat çekmiyor. İşin komik tarafı yeni masallar üretemiyor olmaları. Artık bu devirde bu masalların yenilerini yazmaya çalışsalar video ve fotoğraf görüntüleri isteriz. Asla kanıt da sağlayamayacakları için otomatik yalan oldukları anlaşılır. Dünyanın ve insanlığın canına okuyan bu safsata ibrahimi dinlerin çöküşü gerçekten de bahsettiğiniz gibi altın çağın kapılarını aralıyor.

Masal değerlendirmem:
Açıkçası ben masal yazsam daha güzel yazardım 😂 Muhammed'in ve Yahudilerin masallarını açıkçası beğenmedim. Masallar çocukları ve yetişkinleri kötü etkileyebilecek öğelere sahip, tavsiye etmiyorum. Bir kişinin 6 yaşındaki kızla evlendiği masal kuşkusuz pedofili birisi tarafından yazılmış. Bu kişi sanırım kafayı falan yemiş. Mağarada falan otururken bir şeyler kulağına fısıldıyor falan. Deveden düşüp aklını kaybetmiş de olabilir. Şizofreni falan demeyeceğim çünkü tüm şizofreni hastalarına tamamen saygılıyım.

Masallara olan değerlendirmem: 10 üzerinden 2. Neden 2 diye soracak olursanız uydurmak için baya çaba sarf etmişler, gerçekten ben o kadar uyduramazdım. Muhammed herhalde uyurken yataktan düşüp uçtuğunu zannetmiş.

muhammedin hayatı, muhammed öldükten sonra yaklaşık 1 asır sonra yazılmıştır, o kadar vahiy katipleri vardı diyorlardı, yanında hazır bekleyen neden ozaman yazsalarmış ya, kitab vs, bu çıkarımı ben yaptım şimdi, derlerki pislamikler, peygamberin vahiy katipleri vardı, peygamber onlara yazdırırdı) ozaman neden dakikası dakikasına yazdırmadıda, yaklaşık 1 asır sonra yazıldı, biraz sorgulayan bu hatayı bulur

• Aryan Sun Myths The Origins of Religions- Sarah E. Titcomb 1889

• The Aryan Race Origins/Achievements Morris, Charles 1888

• DIETRICH ECKART nazi ideology satanism occult Hitlers mentor

• Spoke Zarathustra; Man and Superman

• Satguru Subramuniyaswami - Dancing with Siva

• Satguru Subramuniyaswami - Living with Siva

Esenlikler,

Spiritüalizm alanında önde gelen isimlerin kitapları ile spiritüel alanda araştırmalar yapmak istiyorum.

Çoğunuzun bildiği gibi, Türkiye'de önde gelen isimlerden birisi de Dr. Bedri Ruhselman'dır. Araştırmalarım için Dr. Bedri Ruhselman'ın İlahi Nizam ve Kainat isimli kitabını okumaya başlamayı düşünüyorum.

Ancak Türkçe kaynaktan farklı olmak üzere, İngilizce ve Almanca kaynaklar da okumak istiyorum. Siz değerli forum üyelerinden ise bu konuda bazı kaynak önerileri almak istiyorum.

Hepinize şimdiden teşekkür ederim.
Böyle şeyler için kitap almanıza gerek yok, burada her türlü şeyi sorup cevabını alabilirsiniz. Türk Ekibi her türlü şeyi en sade hali ile siteye güncel olarak ekliyor onları okuyabilirsiniz. İlla bir kitap almak istiyorsanız Antik Yunan Felsefesi okuyabilirsiniz.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back