Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Sorular

1343666

New member
Öncelikle iyi akşamlar merak ettiğim bir kaç soru var
Dünyayı yönettiği iddia edilen
Bu 13 ler meclisi (13 aile) roth.. rock.. bush ailesi gibi
Masonlar
Bullingdon Club
Bilderberg toplantıları
bu kuruluşların amacı ne katılan insanlar ne tür insanlar ruhani seviyeleri hangi boyutta ve neden çok özgürce suc işleyebiliyorlar
ve bu kuruluşlar tam olarak hangi varlıklar ile bağlantıda ve bunlar hakkında neden çok az bilgi var? en çokta masonların sembollerinin manasını ve ritüellerini merak ediyorum

İntergalaktik Übersonik Kohensteinberg meclisleri gibi kavramlar ile işimiz olmaz; sadece biz varız, bir de onlar var. Biz yaratım tarafını, onlar ise yıkım tarafını temsil ederler. Tüm bu 'gruplara' şemsiye terim olarak "düşman" diyoruz.

Ruhani olarak çoğu insandan daha üstünler fakat 5 yıl boyunca düzenli çalışmış bir SS kadar da güçlü değillerdir. Kurdukları sömürü düzeni ile fare kapanına çektikleri insanlardan enerji sömürürler. MKUltra gibi olayları araştırın, araştırması keyiflidir.

Mason sembolleri Pagan sembollerinden çalıntıdır. Çift Sütun sembolü ruhtaki Tapınak/Şakak Çakralarını temsil eder. Pergel, Cetvel ve G harfi Demiurgos ve Gnosis'i temsil eder. Bu böyle uzayıp gider.

İntergalaktik Übersonik Kohensteinberg meclisleri gibi kavramlar ile işimiz olmaz; sadece biz varız, bir de onlar var. Biz yaratım tarafını, onlar ise yıkım tarafını temsil ederler. Tüm bu 'gruplara' şemsiye terim olarak "düşman" diyoruz.

Ruhani olarak çoğu insandan daha üstünler fakat 5 yıl boyunca düzenli çalışmış bir SS kadar da güçlü değillerdir. Kurdukları sömürü düzeni ile fare kapanına çektikleri insanlardan enerji sömürürler. MKUltra gibi olayları araştırın, araştırması keyiflidir.

Mason sembolleri Pagan sembollerinden çalıntıdır. Çift Sütun sembolü ruhtaki Tapınak/Şakak Çakralarını temsil eder. Pergel, Cetvel ve G harfi Demiurgos ve Gnosis'i temsil eder. Bu böyle uzayıp gider.
bilgiler için teşekkürler MKUltrayı ilk defa duydum araştıracağım.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back