Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Sorular

Xaji

Member
Esenlikler
yahudiler hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorum

1) bunlar uzaydaki bize düşman olan güçlerin bir kolonisi mi eğer öyleyse onlarda bunun farkında mı ? Yoksa kendilerini normal mi zannediyorlar

2)
bir satanistle bir Yahudi ilişki yaşasa çocuk tam olarak ne olur ?

3) düşmanlarımız yok olacak mı ? Öyleyse ne zaman Babamız onları yok ediicek? ( uzaydaki ilahi düşmanlar )

Esenlikler

1) bunlar uzaydaki bize düşman olan güçlerin bir kolonisi mi eğer öyleyse onlarda bunun farkında mı ? Yoksa kendilerini normal mi zannediyorlar

2)

3) düşmanlarımız yok olacak mı ? Öyleyse ne zaman Babamız onları yok ediicek? ( uzaydaki ilahi düşmanlar )
Bildiğim kadarı ile sorularınızı bilgim dahilinde cevaplayacağım. Not: Cevaplarım yanlış veya tutarsız olabilir.

1-) Çoğu Yahudi'nin hiçbir şeyin farkında olmadığını ve öylece yaşayan varlıklar olduğunu düşünüyorum. Kendilerini normal insan zannediyorlardır büyük ihtimalle. Onların hahamları biliyordur ruhani bilgileri.

2-) Cevap çok basit. Çocuk Yahudi olur. Çünkü çocuğun kanına kertenkele kanı karışmış olur.

3-) Evet olacak. Tanrı Lucifer, İsrail'in hak ettiği cezayı alacağını bildirdi. Ne zaman yok edileceklerini ancak Lucifer ve diğer Tanrı/çalar bilir.

Uzaydaki düşmanlar hakkında tam olarak bilgim yok. Ancak bilgim dahilinde olabildiğince kesin yanıtlar vermemeye çalışarak çok yüzeysel cevaplar vermeye çalıştım.

Esenlikler

2)

Esenlikler ;
Yahudiler , reptilian uzaylılar tarafından yaratılmış bir ırktır ve kendilerinin ataları düşman uzaylı ırkı olan reptilianlardır. Yüksek rütbeli hahamlar bazı Amerikan başkanları bazı CIA ajanları ve Rothschild, üst düzey Yahudiler bu durumun farkındadır. Alt kesim Yahudiler farkında değillerdir fakat insanlığa karşı yoğun bir nefret içerisindedirler. Aralarında iyi niyetli olmaya çalışanlar ve medyaya bu şekilde yansıtmaya çalışan Yahudiler gerçekte insanlığı yok etmeye çalışan lanetleri okurlar ve yoğun ritüelleri vardır.

2) Çocuk yahudi olur.

3) Uzaydaki düşmanın dünya ile pek bir bağlantısı kalmamıştır. Dünyayı Yüce Tanrı ve Tanrıçalarımız yönetmektedir. Dünyadaki düşmanlarımız ise bizim ritüellerimiz ile yok olmaktadırlar. Dünyaya enerjilerini açıyoruz, kolektif olarak yükseliyoruz, kendimizi sınırsız olarak güçlendiriyor ve geliştiriyoruz. Kendimizi geliştirdikçe ritüel enerjilerimiz daha fazla etkisini gösteriyor . Tıpkı gelişmiş bir asker ile yeni başlayan acemi bir askerin farkı gibi düşünebilirsiniz. Tanrılarımız reptilianlar ile olan savaşı kazanmıştır. Fakat ruhani savaş devam etmektedir. Yahudilerin lanetlerini temizliyoruz ve onlara korkunç darbeler indiriyoruz. Bin yıllardır uyguladıkları lanetler ve ölüm kehanetleri yüzünden Yahudiler şu an bu halde . Aslında onlarin herhangi bir gücü yok. Onları ayakta tutan dünyadaki goyimler ve onların köleleri. Zaman geçtikçe ve Tanrı Tanrıçalarımızın enerjileri dünyaya açıldıkça, insanlar bilinçlendikçe ve uzay yasaları devreye girdikçe ( ruhaniyetimiz ve bilincimiz yükseldikçe) Tanrı ve Tanrıçalarımızın dünyaya tekrardan döneceklerdir. Şu an Tanrı Tanrıçalarımızın dünyaya gelememelerinin sebebi uzay yasalarıdır.( Uzay yasası diyorum çünkü adı tam aklıma gelmedi )

Umarım Tanrı/çalarımız Dünyaya geri dönebilirler. Dünya'nın gerçek liderlerine ihtiyacı var. Umarım dönebilirler ve devletleri teker teker yıkarak biz insanları tek ülke çatısı altında birleştirebilirler. Böylece kimse kimseye ırkçılık yapamaz ve gerçekten de çok mutlu oluruz. Ekonomik sorunlar kalkmak zorunda kalır.

Umarım Tanrı/çalarımız Dünyaya geri dönebilirler. Dünya'nın gerçek liderlerine ihtiyacı var. Umarım dönebilirler ve devletleri teker teker yıkarak biz insanları tek ülke çatısı altında birleştirebilirler. Böylece kimse kimseye ırkçılık yapamaz ve gerçekten de çok mutlu oluruz. Ekonomik sorunlar kalkmak zorunda kalır.
Bu, insanlığın üstesinden gelmesi gereken bir meseledir.

Bu, insanlığın üstesinden gelmesi gereken bir meseledir.
Doğru, her şeyi Tanrı/çalar bizim için yapamaz. Haklısınız.

Ben ise gelecek zamanlarda TBMM'ye katılmayı düşünüyorum, böylece Spiritüel Satanistler için politik güç sağlayabilirim.

Yahudiler , reptilian uzaylılar tarafından yaratılmış bir ırktır ve kendilerinin ataları düşman uzaylı ırkı olan reptilianlardır.
Yahudiler esasında Tanrılar tarafından yaratılmıştır, ancak evrim ileri yönde olduğu kadar geri yönde de olabilir. Yahudiler, insanlığa ihanet edip düşmanın tarafına katılarak binlerce yıl boyunca uyguladıkları pratikler ile ruhen insan olmayacak şekilde dönüşüm geçirmişlerdir.

Esenlikler

2)

1-) Koloni sayılamaz. Reptilianlar kendi türlerinin devamlılığı için Yahudileri yaratmadılar. İstilacı bir tür olarak bizim gibi gözükmeleri ve aramıza girerek toplumumuzu çökertmeleri için yaratıldılar. Yahudilerin çok yüksek bir oranı bu gerçeği bilmiyorlar. Sadece yüksek rütbeli Yahudiler bu gerçeğin farkındalar.

2-) Çocuk Yahudi olur.

3) Dünyadaki düşmanlarımıza ne olacağına Altın Çağ geldiğinde Tanrılar karar verecek. Bizim görevimiz dünyayı tanrıların dönüşüne hazır hale getirmek.

Yahudiler esasında Tanrılar tarafından yaratılmıştır, ancak evrim ileri yönde olduğu kadar geri yönde de olabilir. Yahudiler, insanlığa ihanet edip düşmanın tarafına katılarak binlerce yıl boyunca uyguladıkları pratikler ile ruhen insan olmayacak şekilde dönüşüm geçirmişlerdir.
Yeni bir bilgi öğrendim. Teşekkür ederim 🙏

Esenlikler, peki Tanrılar bu ırkı yarattığında nasıl bizim ırkımız beyaz ise onların ırkı neydi? Evet daha önceden küçük kavimler vs olduğunu biliyoruz. Acaba beyaz ırktan mı türediler?

Esenlikler, peki Tanrılar bu ırkı yarattığında nasıl bizim ırkımız beyaz ise onların ırkı neydi? Evet daha önceden küçük kavimler vs olduğunu biliyoruz. Acaba beyaz ırktan mı türediler?
Bu konuda bir bilgim bulunmuyor.

Peki İsrail yok olsa her şey düzelir mi ? İran ya da Afganistanında pek bir farkı yok hatta daha beterler diyebiliriz

Peki İsrail yok olsa her şey düzelir mi ? İran ya da Afganistanında pek bir farkı yok hatta daha beterler diyebiliriz
Düşman tümden yok olsa daha iyi olur. Her ülkeye yayıldılar çünkü. İşgal etmedikleri yer yok .

Düşman tümden yok olsa daha iyi olur. Her ülkeye yayıldılar çünkü. İşgal etmedikleri yer yok .
🤣 evet kesinlikle katılıyorum

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back