Kebabguy said:
Ben yok edildiğini sanıyordum. Dna kalıntılarındanmı yarattı bizi şeytan baba? Birde tam olarak nasıl yok olmuşlar önceki insan türü. Kaynak atabilir misiniz? Birde son olarak madem yok olan bir türün, milyonlarca yıl evrimleşmiş versiyonlarıyız, neden şeytan baba beyazları yarattıki? Onlarla çoğalabilecek kadar beyazların dnaları aynıysa doğrudan kendi türlerinin klonunuda yapabilirlerdi. Sorgulamak için söylemiyorum sadece merak uyandırıcı benim için.
Esenlikler,
Bu türler, doğal afetlerden ötürü daha epifiz bezlerini bile geliştiremeden yok oldular.
Beyazların yaratılma nedenleri, Babamız evreni iyileştirmek istiyor. Dünya'nın acımasız doğal koşullarından ötürü evrilen türler gesgeri yokluğa dönüyorlardı ve dış etki gerekliydi. Ancak kendisi doğal olanın yanında. O yüzden zaten türler tek seferde yaratılmadı, önce Siyahiler, sonra Asyalılar, en son Beyazlar yaratıldı.
Muhtemelen Duat'ta da benzer bir evrim süreci gelişmiş olabilir ancak bu benim kendi tahminimdir.
Beyazlara zaten Nordik genetiği verildi, ancak ruhani düzey olarak onlardan çok daha aşağıdayız. Direkt koloni de kurulabilirdi diyorsunuz sanırım, ancak dediğim gibi, Şeytan Baba'nın kararı buranın potansiyelini değerlendirmekten yanaydı.
Doğal sürece sadık kaldığını yirmi yaş dişlerinde görebilirsiniz. Vücudumuzda atıl olan, evrimsel işlevini yitirmiş parçalar var, örneğin yirmi yaş dişleri bazı milletlerde zaten yok. Bazılarında ise varlar ancak bir anlamları yok. Büyük ihtimal Şeytan Baba, bu yok olan türlerin yaşasalardı ve doğal düzenlerinde devam etselerdi böyle evrileceklerini öngördü ve Dünya'nın doğasına uygun şekilde de bizleri yarattı.
Aynı şekilde, doğal olanı da fazla bozmadan, Nordik genetiği bize verildi. Muhtemelen bunun nedeni, Avrupa'da evrilecek bir türün zaten er ya da geç Nordikler ile aynı genetikte olacak olması olabilir. Yani doğanın belirlediği çizgiden çıkmadan, biraz daha erken verilmiş olabilir. Aynı şey yaratılış için de geçerli, daha önceki örneklerde açıkladığım üzere.
İyi günler.