Agartha
Member
1) Beynimizin yüzde onunu kullanıyor oluşumuza artık efsane denmeye başladı. Bunu az önce Al'a da sordum ve "Nörobilim araştırmaları, insanların beyinlerinin tamamını kullandığını ve beynin çoğu bölümünün bir gün boyunca aktif olduğunu göstermektedir." tarzında bir cevap verdi. Ama ses meditasyonunda "Beynimizde ne kadar çok yol açar ve güçlendirirsek, o kadar çok deneyim ve yetenek edinebiliriz. Artık beynimizin sadece "%5-10"unu kullanmıyoruz." Yazıyor. Ben buna benzer söylemleri başka meditasyonlarda da gördüğümü hatırlıyorum. Yani bu bilgi efsaneyse bu açıklamalarda yanlış sayılmaz mı?
2) Yarı Tanrı diye kime denir ve bunun olması için hangi seviyeye gelmemiz gerekli? İnsan mı, yükselmiş insan mı gibi. Francis Bacon bir yarı tanrı mıydı? Sonuçta magnum opusun ikinci aşamasını tamamlamış. Hepsini tamamlasa zaten tanrı olmuş oluyor. HP Cobra veya Maxine Dietrich yarı tanrılar mı? Neye göre yarı tanrı ünvanını kullanıyoruz?
2) Yarı Tanrı diye kime denir ve bunun olması için hangi seviyeye gelmemiz gerekli? İnsan mı, yükselmiş insan mı gibi. Francis Bacon bir yarı tanrı mıydı? Sonuçta magnum opusun ikinci aşamasını tamamlamış. Hepsini tamamlasa zaten tanrı olmuş oluyor. HP Cobra veya Maxine Dietrich yarı tanrılar mı? Neye göre yarı tanrı ünvanını kullanıyoruz?