Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Sorularım

Klewa

New member
Herkese Esenlikler. Kendi durumum için önerilerinize ve yardımınıza cok ihtiyacım var. İşim gereği, haftanın bazı günleri şehir dışına gidip geliyorum. Günümün çoğu arabada geçiyor ve eve ulaştığımda da yorgun veya uykulu oluyorum. Böyle bir durumda bile nasıl meditasyon rutini oluşturabilirim, 40 günlük programı inceledim Gece ve gündüz için iki seans var, bu günlerde gündüz iki seans yapsam veya geceleri sadece At Ka Bm yapsam yeterli olur mu ?

Ek bir sorum daha var, Ayın boşlukta olup olmadığını nereden takip edebilirim ?

Şimdiden hepinize teşekkür ediyorum

Herkese Esenlikler. Kendi durumum için önerilerinize ve yardımınıza cok ihtiyacım var. İşim gereği, haftanın bazı günleri şehir dışına gidip geliyorum. Günümün çoğu arabada geçiyor ve eve ulaştığımda da yorgun veya uykulu oluyorum. Böyle bir durumda bile nasıl meditasyon rutini oluşturabilirim, 40 günlük programı inceledim Gece ve gündüz için iki seans var, bu günlerde gündüz iki seans yapsam veya geceleri sadece At Ka Bm yapsam yeterli olur mu ?

Başlangıç olarak bence günde bir vakit yapmanız daha iyi.

Esenlikler,
Sabahları 10 dakika erken kalkabilirsiniz sanırım zaten meditasyonlar rutine girince genelde 5-10 dakika kadar sürüyor en azından 40 günlük programda bunun haricinde akşamları duş alıp uyuyorsanız duş sırasında yapabilirsiniz rahatlıyorsunuz sonuç olarak. Ya da molalarda enerjileri soluyabilirsiniz.
Ayın döngüleri için 2025 SS takvimi sabitlenenlerde olması lazım.

Esenlikler.

Elinizden gelenin en iyisini yapın, sorun olmayacaktır. 2024 yılının Temmuz-Eylül ayları arasında sizinle hemen hemen aynı durumdaydım, araba yerine otobüs-hızlı tren kullanmak durumunda kaldığım için meditasyonlarımı yolculuk esnasında yapabiliyordum; fakat arabayı siz sürüyorsanız böyle bir imkanınız yok. O yüzden gece-gündüz, yapabildiğiniz kadar yapmanız yeterli olacaktır; rutin kendi kendine şekillenir. Elinizden gelenin en iyisini yapmak, daha iyi bir zamanı bekleyip hiç bir şey yapmamaktan daha iyidir.

Ayın boşlukta olup olmadığını ben çeşitli internet sitelerinden kontrol ediyorum, direkt şehrinizi işaretleyip kontrol etmeniz daha doğru olacaktır; keza aynı şey gezegen saatleri için de geçerli, çünkü İstanbul ve Ankara arasında bile kayda değer bir zaman farkı var.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back