Sıradan Yahudiler belki sizin SS olduğunuzu bilemezler ama siz onları fenotiplerinden ayırt edebilirsiniz. Kişi gerçekten ruhani olarak güçlüyse, yahudiyi kötü etkileyebilir. Siz olabildiğince yahudilerden uzak durmaya çalışın onun kötü enerjiside sizi etkileyebilir.Merhaba Esenlikler
Bir Satanist ve y*hudi aynı ortamda bulunsa birbirlerinin Satanist ve y*hudi olduğunu anlıyabilirler mi ?
Ve yanımızdaki y*hudi auramızdan kötü etkilenir mi ? mesela nefes almakta zorlanma veya terleme gibi
Nasılsın Sonne AbiFenotiplerinden de ayırt edebilirsiniz. Ayrıca Şeytan'dan olanlar içgüdüsel bir şekilde Yahudileri fark edebilirler. Belirli bir seviyeye geldiğinizde ise yaydıkları enerjiden anlayabilirsiniz.
İyi diyelim, iyi olalım. Sorduğunuz için teşekkür ediyorum. Siz nasılsınız? Bu tür şeyleri özel mesaj veya mail aracılığıyla sormanız daha iyi olacaktır.Nasılsın Sonne Abi
Bende iyiyim abi geçiyor bir şekilde. Bir dahakine mail yolunu tercih edeceğim o haldeİyi diyelim, iyi olalım. Sorduğunuz için teşekkür ediyorum. Siz nasılsınız? Bu tür şeyleri özel mesaj veya mail aracılığıyla sormanız daha iyi olacaktır.
Fenotiplerinden nasıl ayırt edilebiliyorlar çok merak ediyorumFenotiplerinden de ayırt edebilirsiniz. Ayrıca Şeytan'dan olanlar içgüdüsel bir şekilde Yahudileri fark edebilirler. Belirli bir seviyeye geldiğinizde ise yaydıkları enerjiden anlayabilirsiniz.
Sizin bunu yazdığınızı görünce kendimden utandım. Gerçekten bunu sormak zamandır nasıl aklıma gelmedi anlamıyorum. Gerçekten de her şey için teşekkür ederiz Sonne, bu güne kadar senin kadar ilgili moderatör görmedim.Nasılsın Sonne Abi
Bunları okuyabilirsiniz:Fenotiplerinden nasıl ayırt edilebiliyorlar çok merak ediyorum
Çok teşekkür ederim.
winston curcillde yafudi, tipinden belli bu resimlere bakınca yüz hatları belirgin kafaları uzun burunları büyük
Ben genelde fırsat buldukça insanlara hal hatır sormasını seven birisiyim. Sonne Abiyi görünce samimiyetimize dayanarak sordum.Sizin bunu yazdığınızı görünce kendimden utandım. Gerçekten bunu sormak zamandır nasıl aklıma gelmedi anlamıyorum. Gerçekten de her şey için teşekkür ederiz Sonne, bu güne kadar senin kadar ilgili moderatör görmedim.
Centil kelimesi zaten "Yahudi olmayan" anlamına geliyor. Yahudileri bilirseniz olmayanları da bilirsiniz.peki centil ırklara örnek nasıl verecez ?
Mesala yüksek rahibin bir yazısında, her ırkı Tanrılar yaratmadı diyordu, onun için sordum, Tanrıların yaratmadığı irklar kimler acaba centil ama centillerde değişik değişik gruplar varCentil kelimesi zaten "Yahudi olmayan" anlamına geliyor. Yahudileri bilirseniz olmayanları da bilirsiniz.
İşte bu aklıma takıldı şimdi. o nasıl olabiliyor ? ve eğer öyleyse biz nasıl neyden emin olucaz.Mesala yüksek rahibin bir yazısında, her ırkı Tanrılar yaratmadı diyordu, onun için sordum, Tanrıların yaratmadığı irklar kimler acaba centil ama centillerde değişik değişik gruplar var
İlla destek olmak için Tanrı/çaların bizi yaratmasına gerek yoktur. Bizler iyiliğin yolunda olan insanlarız ve iyiyi yani Tanrı/çaları destekleyeceğiz tabii ki de. Bizi ya yaratmışlar ya da yaratmamışlar fikrimce bu asla sorun değildir.İşte bu aklıma takıldı şimdi. o nasıl olabiliyor ? ve eğer öyleyse biz nasıl neyden emin olucaz.
“Tanrılardan Olmayan Irklar” ifadesi, evrimin hem ileri hem de geri yönüne bir atıfta bulunur; ancak bu, doğrudan Tanrılar tarafından yaratılmamış bir insan ırkının var olduğu anlamına gelmez. Söz konusu vaazı tam olarak kavrayamadığınız anlaşılıyor; baştan dikkatlice okumanız daha faydalı olacaktır.Mesala yüksek rahibin bir yazısında, her ırkı Tanrılar yaratmadı diyordu, onun için sordum, Tanrıların yaratmadığı irklar kimler acaba centil ama centillerde değişik değişik gruplar var
"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan