Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Skolyoz çakraları tıkar mi ?

DeadStorm

New member
Benim bildiğim herkesin çakraları açıktır bazıları tikalidir skolyozu olan birisinin çakraları düzgün çalışır mi yoksa takılma olur mu ? Skolyoz çakraları nasıl etkiler ? Benim skolyozum var cakralarimda herhangi bir sorun olur mu ? Sonuçta çakralar enerjitik seyler skolyoz etki etmez sanırım yanlış miyim ?

Esenlikler
Skolyoz ya da herhangibir hastalık belli bir miktarda çakraların çalışmasını engeller. Skolyoz kök çakra ile ilişkilidir kök çakra ise güven ve temel ihtiyaçlarınızla ilişkilendirilir. Bu da hayatınızda güven problemleri yaşamanıza sebep olabilir. Skolyoz bir duruş bozukluğu olduğu için genel bir enerjinizi de etkileme durumuna sebep olabilir.Yoga ve meditasyonlarla bunu bir ölçüde düzeltebilirsiniz olarak düşünüyorum. Kök çakranızda kırmızı bir enerji hayal edebilir "ben güvendeyim" şeklinde olumlamalar yapabilirsiniz.Reiki yapmayı biliyorsanız bir ölçüde iyi geleceğine inanıyorum ya da doğal taş kullanabilirsiniz.Siyah turmalin kök çakranız için iyi olabilir bulamazsanız hematit taşı da iyi gelecektir.Skolyoz bir ölçüde kalp ve boğaz çakranızı da etkiler bu yüzden bunlara odaklı meditasyonlar size iyi gelecektir.

Benim bildiğim herkesin çakraları açıktır bazıları tikalidir skolyozu olan birisinin çakraları düzgün çalışır mi yoksa takılma olur mu ? Skolyoz çakraları nasıl etkiler ? Benim skolyozum var cakralarimda herhangi bir sorun olur mu ? Sonuçta çakralar enerjitik seyler skolyoz etki etmez sanırım yanlış miyim ?
Skolyozunuz çakralarınızın açılmasına ve güçlenmesine gözle görülür şekilde negatif bir etki etmez. Eğer ki skolyozunuz gerçekten ileri seviyeyse ve hareket kabiliyetinizi yüksek oranda kısıtlıyorsa, Kundalini Yoga yapmakta size zorluk çıkartabileceği için Kundalini çalışmalarında bazı problemler ile karşılaşabilirsiniz.

Yine de Yanlış hatırlamıyorsam Yüksek Rahip, ileri seviye omurga problemleri olan kişilerin Kundalini çalışmalarında güneş karesi kullanarak eksiklik çekmeyeceğinden bahsetmişti. Yine de bu konu hakkında net detaylar hatırlamadığımı belirtmem gerekiyor.

Esenlikler
Skolyoz ya da herhangibir hastalık belli bir miktarda çakraların çalışmasını engeller. Skolyoz kök çakra ile ilişkilidir kök çakra ise güven ve temel ihtiyaçlarınızla ilişkilendirilir. Bu da hayatınızda güven problemleri yaşamanıza sebep olabilir. Skolyoz bir duruş bozukluğu olduğu için genel bir enerjinizi de etkileme durumuna sebep olabilir.Yoga ve meditasyonlarla bunu bir ölçüde düzeltebilirsiniz olarak düşünüyorum. Kök çakranızda kırmızı bir enerji hayal edebilir "ben güvendeyim" şeklinde olumlamalar yapabilirsiniz.Reiki yapmayı biliyorsanız bir ölçüde iyi geleceğine inanıyorum ya da doğal taş kullanabilirsiniz.Siyah turmalin kök çakranız için iyi olabilir bulamazsanız hematit taşı da iyi gelecektir.Skolyoz bir ölçüde kalp ve boğaz çakranızı da etkiler bu yüzden bunlara odaklı meditasyonlar size iyi gelecektir.
Reiki tarzı yeni çağcı pratikleri oldukça işlevsiz ve sulandırılmıştır. Eğer işe yarayan bir Şifa çalışması arıyorsanız Satanik Şifa çalışmasını kullanmanız gerekiyor. JoS içerisinde okumadığınız tüm ruhani bilgilere şüphe ile yaklaşmalısınız, zira çoğunluğu uyduruk ve sulandırılmıştır.

Reiki tarzı yeni çağcı pratikleri oldukça işlevsiz ve sulandırılmıştır. Eğer işe yarayan bir Şifa çalışması arıyorsanız Satanik Şifa çalışmasını kullanmanız gerekiyor. JoS içerisinde okumadığınız tüm ruhani bilgilere şüphe ile yaklaşmalısınız, zira çoğunluğu uyduruk ve sulandırılmıştır.
Açıkcası böyle dediğiniz için tekrardan araştırdım ve evet sitede bunun hakkında bir yazı yok ancak nacizane düşüncem katılıp katılmamak size kalmıştır, reiki enerji çalışmaları,çakra açma,aura temizleme ya da koruma gibi pratikleri içinde bulundurur peki biz SS'ler ne isteriz ruhsal gücümüzün artmasını o zaman birbirini tamamlayan bir çalışma olmuş olmuyor mu? Bir de başka açıdan sizin dediğiniz gibi düşünelim; Reiki kendi enerjimiz değildir ve dışarıdan bir enerji ile yapılır ee yine bize katkı sağlamış olmadı mı? Hayatımıza doğru şekilde entegre edersek faydalı bir hale gelebilir. Bu konu hakkında hiçbir şekilde konuşulmamış o zaman Sonne bey burayı görürse beni de aydınlatırsa sevinirim,böylece yanlışım varsa doğrusunu öğrenip düzeltebilirim esen kalın Thesthara Bey

Açıkcası böyle dediğiniz için tekrardan araştırdım ve evet sitede bunun hakkında bir yazı yok ancak nacizane düşüncem katılıp katılmamak size kalmıştır, reiki enerji çalışmaları,çakra açma,aura temizleme ya da koruma gibi pratikleri içinde bulundurur peki biz SS'ler ne isteriz ruhsal gücümüzün artmasını o zaman birbirini tamamlayan bir çalışma olmuş olmuyor mu? Bir de başka açıdan sizin dediğiniz gibi düşünelim; Reiki kendi enerjimiz değildir ve dışarıdan bir enerji ile yapılır ee yine bize katkı sağlamış olmadı mı? Hayatımıza doğru şekilde entegre edersek faydalı bir hale gelebilir. Bu konu hakkında hiçbir şekilde konuşulmamış o zaman Sonne bey burayı görürse beni de aydınlatırsa sevinirim,böylece yanlışım varsa doğrusunu öğrenip düzeltebilirim esen kalın Thesthara Bey
Reiki denilen sulandırılmış sistemin nasıl çalıştığını incelediğimiz zaman kesinlikle neden anlamsız ve boş olduğunu göreceksiniz.

Reiki yapabilmek için bir reiki ustası tarafından uyumlanmanız gerekiyor, öteki türlü reiki yapamıyorsunuz. Kendine usta diyen bu neptünyen kişilikler ise genellikle bunu para ile sattıkları eğitimler... pardon, "Instagram ve Pinterest, kişisel gelişim Workshop'ları" ile yapıyorlar. Uyumlanma ise çok basit. Usta sizin kafanıza dokunup "Reikiyi aktifleştiriyorum" veya o an uydurduğu benzeri cümlelerden tekrarlıyor ve Reiki enerjisine uyumlanmış oluyorsunuz. Kanallarınız açılıyor.

Sözde Reiki enerjisini kullanmak için ise hiç bir şekilde odaklanmaya veya ruhsal gelişime ihtiyacınız yok. sadece "Reikiyi aktifleştiriyorum" dediğinizde bu enerjinin dönüp dolaşıp ellerinizden geçerek o kişiyi iyileştiriyor.

Yanlış anlamayın, bu tamamen bir saçmalık ve çanak çömleğe kaşık vurarak ya da alnınıza kristal bantlayarak çakra açmaktan farksız.

Doğru ruhaniyetin yan sanayi taklidi olduğu gerçeği, bu "Reiki" işinin sulandırılmış bir safsata olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Gerçekten birini iyileştirmek için öncesinde güçlü ve temiz bir ruha, güçlü bir solar çakraya, Eller ile uygulama yapılacaksa açılmış ve güçlendirilmiş el çakralarına ihtiyacınız var. Ayrıca enerji programlamayı ve yönlendirmeyi de biliyor olmanız lazım.

Reiki sistemi ve Satanik şifa arasındaki farkı umarım anlatabilmişimdir.

Skolyoz büyük bir sorun oluşturmaz ama belki çakraları imajine ederken sorun oluşturabilir. Skolyozum var iken kemiklerim ile güneş çakramı düşünmek bana acı veriyordu. Aynı zamanda düzenli yoga pratikleri ile skolyozunuzu iyileştirebilirsiniz.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back