Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Sizce sorun ne?

Bright

New member
Son 1-2 yıldır yaşadığım ilişkilerde her zaman her şeyi mahvediyorum. Çok güzel gitse bile. Lütfen gelip değer bilmiyorsun vb. demeyin. Gerçekten çok fazla değer veriyorum, gecenin bi' vakti aramızda uzak bir mesafe olmasına rağmen yanına gidecek kadar çok seviyorum. Ama nedenini bilmediğim şekilde bir anda her şey bozuluyor.

1-Herhangi bir parazit saldırısı vb. olabilir mi sizce? Çünkü gerçekten anlamlandıramıyorum :/.
2-Eğer öyle bir durum varsa en etkili şekilde nasıl korunurum.
3-Eğer yoksa ilişkimi nasıl daha iyi hale getirebilirim? bunun için ritüel vb. var mı? veya hangi tanrı/ça ile iletişime geçmem gerekir?

Son 1-2 yıldır yaşadığım ilişkilerde her zaman her şeyi mahvediyorum. Çok güzel gitse bile. Lütfen gelip değer bilmiyorsun vb. demeyin. Gerçekten çok fazla değer veriyorum, gecenin bi' vakti aramızda uzak bir mesafe olmasına rağmen yanına gidecek kadar çok seviyorum. Ama nedenini bilmediğim şekilde bir anda her şey bozuluyor.

1-Herhangi bir parazit saldırısı vb. olabilir mi sizce? Çünkü gerçekten anlamlandıramıyorum :/.
2-Eğer öyle bir durum varsa en etkili şekilde nasıl korunurum.
3-Eğer yoksa ilişkimi nasıl daha iyi hale getirebilirim? bunun için ritüel vb. var mı? veya hangi tanrı/ça ile iletişime geçmem gerekir?
Muhtemelen negatif karmanız olabilir. En yakın sürede aşk hayatınız ile alakalı negatif karma kırın. 40 veya tam etki için 90 gün tekrarlayabilirsiniz. Büyüyü bitirdikten sonra ise Maddesel Venüs karesi kullanarak kendiniz için en kusursuz partneri çekin. Önümüzdeki yıl pek çok Venüs karesi tarihi var.

Korkmanıza gerek yok bu durum bir parazit saldırısı değil. Sizin ruhunuz ile alakalı. Karmayı kırdıktan sonra bunların hepsi bitecek.

Esenlikler. İlişkilerde en önemli noktalardan bir tanesi dengedir. Partnerinize karşı abartılı bir sevgi duyuyor olmanız , sürekli ona bir şeyler yapmanız , sürekli verici veya alıcı tarafta olmanız ilişkiyi bir süreden sonra zedeleyebilir .
Koruma aurası sizi güvende tutacak ve koruyacaktır. Bir parazit saldırısı olduğunu sanmıyorum ( detay bilmediğim için fikrim bu yönde )

Bu linkten aşk konusunda uzman Tanrılarımız hakkında araştırma yapabilir , ritüeli bulunan Tanrılarımızın ritüelini yapıp rehberlik isteyebilirsiniz .

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back