Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Siyaset#001 Muhalefet eleştirisi

Agartha

Member
Esenlikler.
Direkt konuya gireceğim. Toplamda 22 yıldır ülkenin başında olan Erdoğan’a düzgünce muhalefet olmayı bırak adeta destek olan günümüz CHP’si ve sözde “Ana Muhalefet” ülkeyi bu hale getirenlerin en büyük sorumlularındandır. Bilirsiniz, CHP aslında Atatürk’ün kurduğu bir parti ve Türkiye’nin ilk partisi. Birçok insan da bu yüzden saygı duyup oy veriyor. Bunun kendileri de bilincinde. Bu sebepten rahatlar. En kibar tabiriyle “rahatlar” diyorum. Çünkü ne yaparlarsa yapsınlar, hangi söylemlerde bulunursa bulunsunlar nasılsa muhalefette kalmaya yetecek kadar oy olacaklarını biliyorlar. Çünkü kişisel olarak muhalefet olmak iktidar olmaktan daha kârlı. Sorumluluk almazlar, paralarını alırlar ve tiyatrolarını oynarlar. İnsanlar bu durumun farkına giderek daha fazla varmaya başlıyor. Ama yine de birçokları bunun farkında değil. Üzülerek söylüyorum ki muhalefetin iktidarla ortak çalıştığı ne yazık ki doğru olabilir. En azından şunu söyleyebilirim ki bazı zamanlarda bazı konularda “anlaşmalara” varabiliyor ve danışıklı dövüş yapıyorlar. Siyasette para ve güç çok önemlidir. Dengeleri değiştirebilir. Bunu Sinan Oğan'da gördük. Aynı şekilde bir sürü isim çoktan satıldı. Kılıçdaroğlu da bunlardan biridir bence. Değilse bile ülkeyi verdiği zararı değiştirmiyor. Son seçimde aday olmak için direnmesinden dolayı birçok insan korkusundan AKP’ye verdi. O zaman da bile çok yanlış politikalar izliyordu. Selahattin Demirtaş gibi isimlere olan yakınlığını ve sempatisini de bilmeyen yoktur zaten. Halk onu geçmişten beri sevmiyordu. Çoğu insan da başka seçenek yok diye oy verdi. Buna rağmen aday oldu ve şaşırtıcı olmayan bir biçimde kaybetti. Sonuç olarak bunun cezasını yine biz çekiyoruz.
CHP çok yanlış adımlar atıyor. Dosta korku düşmana güven veriyor. Özgür Özel'in iktidar'ı eleştirmek için kırmızı kart çıkarması, imamoğlunun pışıkk yapması, kk'nin demirtaş söylemleri (daha geçen yine ziyarete gitti) bunlardan bırakın iktidar olmayı muhalefet etme konusunda bile bir cacık olmayacağının kanıtıdır. Ümit Özdağ'ın haksız yere hapiste olduğu bu günlerde "sırf siyasi görüşlerinden dolayı" (kılıçdaroğlunun tabiriyle) tutuklanmasına karşı çıkacakları yerde muhtemelen ohh olsun deyip seviniyorlardır. Geçen seçimin 2. yarısında ortak oldukları Ümit Özdağ'dan bahsediyorum. Türk milleti bu sürecin böyle gitmesine izin veremez. Muhalefet ya düzelecek ya da gömülecek ve yerine başkası geçecek. Yeni "çözüm" sürecine evet diyorum diyen bir muhalefet genel başkanı var.

Açıkçası siyaset öyle çoğumuzun bildiği gibi bir şey değil. Muhalefet, iktidar ile meclisi yöneten güçler var. Parti başkanları, meclis üyeleri, ülke lideri, iktidar, muhalefet bu güçler tarafından seçilir. Milletvekillerinin, ülke liderinin, parti başkanlarının, muhalefetin, iktidarın davranışları bu güçler tarafından planlanır. Demokrasi tamamen bir masal ürünüdür. Bu güçlerin en kolay yönetebildiği şey demokrasidir. Eğer birisi bu güçlerin emirlerinin dışına çıkarsa birkaç gün sonra "doğal sebeplerden" ötürü öldüğü haberi gelecektir.

Halk hiçbir şekilde demokratik yönetimlerde söz sahibi olamamıştır, sadece kendini kandırmıştır. Halkın seçim yapabileceği oy pusulası bahsettiğim güçler tarafından hazırlanır. Belirli kişiler vardır ve hepsi emirlere sadık kalmak zorundadır.

Halk ise sadece siyaset konuşarak ömrünü yitirir, demokrasi ile kandırılmıştır.

Açıkçası siyaset öyle çoğumuzun bildiği gibi bir şey değil. Muhalefet, iktidar ile meclisi yöneten güçler var. Parti başkanları, meclis üyeleri, ülke lideri, iktidar, muhalefet bu güçler tarafından seçilir. Milletvekillerinin, ülke liderinin, parti başkanlarının, muhalefetin, iktidarın davranışları bu güçler tarafından planlanır. Demokrasi tamamen bir masal ürünüdür. Bu güçlerin en kolay yönetebildiği şey demokrasidir. Eğer birisi bu güçlerin emirlerinin dışına çıkarsa birkaç gün sonra "doğal sebeplerden" ötürü öldüğü haberi gelecektir.

Halk hiçbir şekilde demokratik yönetimlerde söz sahibi olamamıştır, sadece kendini kandırmıştır. Halkın seçim yapabileceği oy pusulası bahsettiğim güçler tarafından hazırlanır. Belirli kişiler vardır ve hepsi emirlere sadık kalmak zorundadır.

Halk ise sadece siyaset konuşarak ömrünü yitirir, demokrasi ile kandırılmıştır.
Evet haklısınız. Cahil halkta demokrasi felakettir. Demokrasiye inanan biri de değilim. Halkı doğru ve yanlışı gösterip demokrasiye bizden yana oy kullanması için inandırabilirsek ancak o zaman işimize yarayabilir. Halkın çoğunluğu neye inandığını, kime neden oy verdiğini bile bilmiyor.

Abi ülkede muhalefetin m si bile yok, adam çıkıyor bize terörist diyor. Bu hoka burunlu adam kardeş sen oslaya niye gittin demiyor.
Esenliklerle

Reptilyanlarla ilgili herhangi bir durum söz konusu değildir. Burada asıl odaklanılması gereken Yahudilerdir; gerisi önemsizdir.
Yahudilerde reptilyan DNA'sı olduğunu unutmayalım. Davranışları bu nedenle çok benzer, reptilyanlar doyumsuzsa onlar da doyumsuzdurlar. Reptilyanlar sömürüyorsa onlar da sömürürler. Bu nedenle reptilyan ifadesini kullandım.

Yahudilerde reptilyan DNA'sı olduğunu unutmayalım. Davranışları bu nedenle çok benzer, reptilyanlar doyumsuzsa onlar da doyumsuzdurlar. Reptilyanlar sömürüyorsa onlar da sömürürler. Bu nedenle reptilyan ifadesini kullandım.
Kimse aksini iddia etmedi. Sürekli Reptilyanları gündeme getirmek yalnızca kafa karışıklığına yol açacaktır; onlara odaklanmanın ya da onlar hakkında endişelenmenin hiçbir faydası yoktur. Eğer Reptilyanlara karşı kişisel bir takıntınız varsa, bunu sürekli diğer üyeler bağlamında dile getirmemeniz daha uygun olacaktır.

Kimse aksini iddia etmedi. Sürekli Reptilyanları gündeme getirmek yalnızca kafa karışıklığına yol açacaktır; onlara odaklanmanın ya da onlar hakkında endişelenmenin hiçbir faydası yoktur. Eğer Reptilyanlara karşı kişisel bir takıntınız varsa, bunu sürekli diğer üyeler bağlamında dile getirmemeniz daha uygun olacaktır.
Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Hayır, herhangi bir takıntım yok. Sadece bahsetmek istemiştim.

Yahudi yahudiligini yapacak, önemli olan sen ne yapıyorsun, ben şunu görüyorum siyaset politika herneyse centillerden birisi yükselse, bu sanatta olur poltikada olur olurda olur, diğerleri onu kıskanıyor kendi adamı halbuki kendi adamının ayağını kaydırmaya çalışıyor, onun ayağını kaydırırken bilmiyorki, nelere sebeb olduğunu bilmiyor, yav adam iyi kötü doğru bir adım atmış, insanlığın refahı için ve dünyayı geliştirmek için bunu sekteye uğratıyor, bazı davalarda ülkülerde sivrilen birini istememek, kıskançlık var dava bu ruhsal davada en aptalınız ben olayım yeterki dünyadan zulüm kalksın, diyemiyorlar zaten refah toplumunda sende bende bundan yaralanacaz, bu insanlığın gelişmesine sebep olan bir yükseliş , böyle muhalefette herkes diyorki ben baş olayım o diyor ben baş olayım, insanlarda bu var ben başkan olayım, lider olayım Lord Hitler diyor ki lider olunmaz lider doğulur Hitler zaten Ramsesin reenkarnasyonu yanlışmıyım, niye böyle söyledi bir düşünün, lider vasfına kim uyuyor şu durumda muhalefette ya lider ki kitleleri coşturan ve arkasına alan Esenlikler Kayre SATAN!Hail Hitler

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back