Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Siyah siliüetler

lovesprit

New member
Son bir kac haftadir sık sık siyah siliutleri goruyorum mesela odamin kapisindan bana dogru gelen biseyi goruyorum ama cok random bir anda cogunlukla goruyorum ve baktigim anda yok oluyolar
Daha yeni evi supururken arkamdan sanki beni izliyormus gibi kafasini uzattigini gordum

Son bir kac haftadir sık sık siyah siliutleri goruyorum mesela odamin kapisindan bana dogru gelen biseyi goruyorum ama cok random bir anda cogunlukla goruyorum ve baktigim anda yok oluyolar
Daha yeni evi supururken arkamdan sanki beni izliyormus gibi kafasini uzattigini gordum
Bunlar genellikle psikolejik,bilinç altı ve takıntıdan dolayı aynı zamanda korkudan da dolayı oluyor. bunların bin katını yaşadım zamanında bir kısmı parazit varlıkların saldırısındandı bir kısmıda psikolejimden dolayıydı. adeta şizofreniye gidiyordum. yapmanız gereken şey korkmamak stressiz olmaya çalışmak pozitif olmak ve korkunç değişik şeyleri kafanıza takmamanız çünkü hiçbiri gerçek değil ordan burdan duyup taktıklarınız.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back