Siteye erişemiyorum maalesef. Sorunun sadece bende olmadığını düşünüyorum, sitenin güncel yedeklerinin olduğu bir JoS dostu bir website vardı sanırım. Linkini yazar mısınız?
Site düzeldikten itibaren bütün Türk JoS üyelerini siteye yeni yazılar eklendikçe arşivlemelerine karşı çağırmak istiyorum. Site düzeldiğinde ilk fırsatta ben yapacağım, ancak her zaman yapamayabilirim. O yüzden topluluk olarak birbirimizin elinden tutmalıyız. Arşiv olarak offline arşivleme de yapılabilir hiçbir kaynağa güvenmeyen varsa eğer. Ancak ben https://archive.org/ gibi bir sitenin bile yeterli olduğunu düşünüyorum. Ancak bir not düşmeliyim ki sadece sitenin anasayfasını değil, bütün içeriğini arşivlememiz gerekiyor.
Hatta vaktim olduğunda siteye karşı otomatik kayıt alan bir sistem geliştireceğim, bütün SS’ler olarak faydalanabiliriz.
Siteden bakarak para büyüsüne başlamıştım. Maalesef büyünün olumlamasını hiçbir yere not almadım. İlk para büyüsünün olumlamasını bilen varsa yazabilir mi? Ya da sitenin hosting’ine vs. girerek olumlamayı bana aktarma şansınız var mı? @Sonne
Siteden bakarak para büyüsüne başlamıştım. Maalesef büyünün olumlamasını hiçbir yere not almadım. İlk para büyüsünün olumlamasını bilen varsa yazabilir mi? Ya da sitenin hosting’ine vs. girerek olumlamayı bana aktarma şansınız var mı? @Sonne
"Sağlıklı ve pozitif bir şekilde, şimdi, sürekli ve kalıcı olarak, büyük miktarlarda parayı kendim için çekiyorum. Bu para bana ait ve istediğim gibi harcayabilirim."
"Sağlıklı ve pozitif bir şekilde, şimdi, sürekli ve kalıcı olarak, büyük miktarlarda parayı kendim için çekiyorum. Bu para bana ait ve istediğim gibi harcayabilirim."