Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Sirius yıldızı hakkında

Hagen

New member
Onlar Şira yıldızına tapıyorlar. Bilmedikleri, tanımadıkları, gidip görmedikleri, sadece geceleri gökyüzünde gördükleri yıldıza tapıyorlar. Andolsun ki onların Şira yıldızına tapma nedenlerinin delili yoktur. Üstelik şira yıldızı onlara bana tapın da dememiştir. Onlara dünyada yaşayacakları bir yol da göstermemiştir. Düşünmüyorlar mı? Şira yıldızını kim yaratmıştır? O yıldızın sahibi kimdir? Andolsun ki Şira yıldızını da Rabbin yaratmıştır. Şira yıldızının sahibi de Rabbindir.

Bunu nasıl yorumlamalıyız? Sirius düşman mı dost mu?

Bildiğim kadarıyla Tanrıların Sirius, Orion ve Aldebaraan'da kolonileri var, aynı Güneş sisteminde olduğu gibi. Bu bölgelere bazen Tanrıların Evi dendiğini görebilirsiniz, bir bakıma bizim sistemimiz de Tanrıların Eviydi. Halen öyle olsa da düşman tarafından saldırıya uğradık.

Bu saçma ayet de bize y*hudilerin ne kadar kibirli olduğunu gösterir. "Şira yıldızının sahibi de Rabbindir." derken yıldızdan değil, bizim Tanrılarımızdan ve Tanrıçalarımızdan bahsettiği çok açık. Kanca burunlu kertenkeleler kendilerini böyle böyle pohpohluyorlar, aptal goyim de bu pohpohlamaya katılmayı din sanıyor.

Anlayacağınız üzere Sirius dosttur. Hatta Türk Mitolojisi dahil neredeyse tüm dünya mitolojilerinde kendine önemli yerler edinmeyi başarmıştır.

Bunu nasıl yorumlamalıyız? Sirius düşman mı dost mu?
Böyle ayetler spiritüel satanizmi kanıtlıyor aslında. Biraz düşünüp doğru yorumlamak gerekiyor. Ben dün kuranın türkçesini okumaya başladım, not alıyorum. Ağustos ayında burada not ve çıkarımlarımı paylaşırım. Çok şaşıracaksınız.

Bu tür kitaplar tılsımlıdır ve okunmamalıdır. Eğer bir kez okuduysanız, bir daha elinize almamalısınız.
Evet çok haklısınız. O kadar doğru ki söylediğiniz tüm bilgime ve satanizmde, ruhaniyette geçen onca yılıma rağmen İslamda ve kuranda sevgi ve sempati hissettim. Bunu hissederkende iğrendim. Rtr de yapmamıştım o kötü enerji yüzünden düzgünde temizlenemedim o yüzden bugün lanetleri geri çevirme ve korunma temizlenme çalışmaları yapıcam.
Tüm bunlara rağmen düşmanın aldatmacasını merak ediyorum ve kendim okuyup öğrenmek normal insanların göremediklerini görüp yazmak istiyorum. Bunun için ayrı korunma yapsam yeterli olur mu, pdf okusam daha mı az zararlı olur? Gerçekten bunu yapmak istiyorum ve yapabilmek için de ne gerekiyorsa yaparım. Ne önerirsiniz?

Bu tür kitaplar tılsımlıdır ve okunmamalıdır. Eğer bir kez okuduysanız, bir daha elinize almamalısınız.
Bu arada dün aldığım not şuydu:
"Daha başından birlikten bahsediyor. Çok komunistçe. Azap ve ceza ile tehdit ediyor. Cinleri ve tapınılan varlıkları kıskanıyor.
Sözde iniş sırasından bağımsız kuran ilk açılıp okunmaya başlandığında en baştaki sûre İhlâs karşımıza çıkıyor. İslam'ın temel ilkesi tevhid inancının ifadesi olan "ihlâs". Sûrede Allah'ın başlıca sıfatları tanıtılıyor.
"De ki: "O, Allah'tır, tektir. Allah sameddir. Doğurmamış ve doğmamıştır. O'nun hiçbir dengi yoktur." Eter ile arasında bir fark yok. Bunları belirtme ihtiyacı duyuyor. Samed kelimesinin anlamına bakıp kısa bir araştırma yapın. Peygamberin dediğine göre ihlâs suresi Kur'an'ın üçte birine denkmiş. Bu sûreyi sevenler (özümseyenler) cennetle müjdelenirmiş."

Bunu yaparken buram buram saldırı ve negatif enerjiyi, zihin çelmesini ve kontrolünü hissettim çok ilerleyemeden bıraktım zaten. Çok fazla gizli mesaj var onları açığa çıkartmak için değebilir. Bright eskiden forumlarda kuran hakkında şöyle bir şey demişti aşağı yukarı; kuranı centiller okuyunca iyilik ve kötülük dikkatini çeker bir haham okuyunca demonların ne kadar güçlü olduğundan korkar dikkat eder. Buna benzer bir şey demişti. Subliminal mesajların var olduğunu da eski bir jos rahibesinin islam kabe ve muhammed hakkında yazdıklarını okuduğumdan beri farkındayım. Onları buradaki SS'lere göstermek istiyorum.

Aman sakın okumayın, sonne bey doğru söylüyor, muhakkak birşey varki o kadar insanı korkutuyor, peşinden sürüklüyor. Ben boya yaptığım evlerde, pislamik yazıları, tabelaları görünce, tükürüyorum, kimsecikler yoksa yere atıyorum, kırıyorum sonuçta insanı, insanliktan çıkaran bir öğreti insanı öyle bir hale, getiriyor'ki mal oluyor insanlar. Ben kurtuldum o pislikten darısı diğer insanlara ne diyeyim umarım, kurtulurlar

Aman sakın okumayın, sonne bey doğru söylüyor, muhakkak birşey varki o kadar insanı korkutuyor, peşinden sürüklüyor. Ben boya yaptığım evlerde, pislamik yazıları, tabelaları görünce, tükürüyorum, kimsecikler yoksa yere atıyorum, kırıyorum sonuçta insanı, insanliktan çıkaran bir öğreti insanı öyle bir hale, getiriyor'ki mal oluyor insanlar. Ben kurtuldum o pislikten darısı diğer insanlara ne diyeyim umarım, kurtulurlar
Tükürmenizde veya kırmanızda bir sorun yok fakat kimsenin görmediğine dikkat edin. Başınız belaya girsin istemeyiz.

Haklısınız Sonne Bey zaten doğru söylüyor tılsımlı olduğunu önceden de bilmeme rağmen okuyayım dedim enerjim çekildi. Sonne bey'in de dediklerinden sonra biraz uzak durmaya karar verdim. Yoğunluktan kurtulduktan sonra özel fazlaca çalışmalarla belki okursam okurum. Okumayı da gerekli gördüğüm için yapmak istiyorum. İslam hakkında hiçbir şey bilmeyen bile inancından çıkmakta tedirginlik yaşıyor ama birkaç kötü ayeti gösterdiğimde ya hepten çıkıyor ya da daha da bağlanıyor. Acaba yanlış bir şey mi yapıyorum korkusuyla daha fazla bağlananlarla zaten işimiz yok. Onlar zayıf ruhlar. Ama ilk başta yaşanılan tedirginliği anlıyorum. Özellikle mitolojilere, spiritüalizme, cadılığa vesaire ilgi duyan ama müslüman kalan ve buna rağmen bu ilgi alanlarını davet ettirmeye çalışanlara bu sublimimal mesajları göstermenin yararlı olacağını düşünüyorum. Ayrıca dediğim gibi, benden önce JoS'ta benzerini hatta daha ilerisini yapanlar zaten var. Fakat çok dikkatli olmalıyım düşmanı fazla ciddiye almadan ifşa etmek amacıyla kuranı elime alıp okumaya başladığımda ne olduğunu gördüm. Üstelik yıllar öncesinde de aynı niyetle yapmaya çalıştığımda defalarca kez bıraktım. Okunmuyor lanet olasıca kitap. Zorlayınca da kendisine bağlıyor. Ben sonkez onu elime alacağım içindekileri ifşa edip bir daha bırak okumayı kuran okunulan hatta bulunan ortamdan bile uzak duracağım. İncili tevratı okuma düşüncem vardı onlardan da vazgeçtim. Kuran bu kadar kötüyse kim bilir onlar nasıldır.

Bu kitapları okumadan Aura Temizliği ve Koruma Aurası yapın, araştırma seansınızın bitiminde ise lanetleri geri çevirme yapın.
Bir şey sormak istiyorum , okuduğum bölüm nedeniyle osmanlıca öğrenmek zorundayım ve osmanlıca dersleri görüyoruz sonuçta arapça harf sistemine dayalı ,yine de bir zararı ,olumsuz bir etkisi olur mu?

Bir şey sormak istiyorum , okuduğum bölüm nedeniyle osmanlıca öğrenmek zorundayım ve osmanlıca dersleri görüyoruz sonuçta arapça harf sistemine dayalı ,yine de bir zararı ,olumsuz bir etkisi olur mu?
Hayır.

Haklısınız Sonne Bey zaten doğru söylüyor tılsımlı olduğunu önceden de bilmeme rağmen okuyayım dedim enerjim çekildi. Sonne bey'in de dediklerinden sonra biraz uzak durmaya karar verdim. Yoğunluktan kurtulduktan sonra özel fazlaca çalışmalarla belki okursam okurum. Okumayı da gerekli gördüğüm için yapmak istiyorum. İslam hakkında hiçbir şey bilmeyen bile inancından çıkmakta tedirginlik yaşıyor ama birkaç kötü ayeti gösterdiğimde ya hepten çıkıyor ya da daha da bağlanıyor. Acaba yanlış bir şey mi yapıyorum korkusuyla daha fazla bağlananlarla zaten işimiz yok. Onlar zayıf ruhlar. Ama ilk başta yaşanılan tedirginliği anlıyorum. Özellikle mitolojilere, spiritüalizme, cadılığa vesaire ilgi duyan ama müslüman kalan ve buna rağmen bu ilgi alanlarını davet ettirmeye çalışanlara bu sublimimal mesajları göstermenin yararlı olacağını düşünüyorum. Ayrıca dediğim gibi, benden önce JoS'ta benzerini hatta daha ilerisini yapanlar zaten var. Fakat çok dikkatli olmalıyım düşmanı fazla ciddiye almadan ifşa etmek amacıyla kuranı elime alıp okumaya başladığımda ne olduğunu gördüm. Üstelik yıllar öncesinde de aynı niyetle yapmaya çalıştığımda defalarca kez bıraktım. Okunmuyor lanet olasıca kitap. Zorlayınca da kendisine bağlıyor. Ben sonkez onu elime alacağım içindekileri ifşa edip bir daha bırak okumayı kuran okunulan hatta bulunan ortamdan bile uzak duracağım. İncili tevratı okuma düşüncem vardı onlardan da vazgeçtim. Kuran bu kadar kötüyse kim bilir onlar nasıldır.
Zaten ateistler o pislik kitabı okuyup ifşa ediyor, bence sen gelişmene odaklan, o pis kitaba zaman ayıracana, karşı saldırı yap rtr yap. Zaten ifşa ediyor ateistler sabahtan akşama kadar Ne demiş atalarımız, görünen köy klavuz istemez...

Zaten ateistler o pislik kitabı okuyup ifşa ediyor, bence sen gelişmene odaklan, o pis kitaba zaman ayıracana, karşı saldırı yap rtr yap. Zaten ifşa ediyor ateistler sabahtan akşama kadar Ne demiş atalarımız, görünen köy klavuz istemez...
Ateistler ifşa ederken saldırıya uğramıyor mu, onlara neden bir şey olmuyor?

Ateistler ifşa ederken saldırıya uğramıyor mu, onlara neden bir şey olmuyor?
Ateistler'e nasıl birşey olmuyor, sen hiç, Turan dursun Uğur mumcu onlara, ne oldu; biliyormusun Madımak oteli olayını biliyormusun; Canlı canlı yakmaya kalktılar orda insanları Turan dursun kuranı ifşa etmeyi canıyla ödedi google Turan dursun yaz Çıkar

Ateistler'e nasıl birşey olmuyor, sen hiç, Turan dursun Uğur mumcu onlara, ne oldu; biliyormusun Madımak oteli olayını biliyormusun; Canlı canlı yakmaya kalktılar orda insanları Turan dursun kuranı ifşa etmeyi canıyla ödedi google Turan dursun yaz Çıkar
Turan dursun'a ne olduğunu biliyorum. Açıkça paylaşanlara kötülükler geliyor tabii. Belki normal okuyanlara da geliyordur ama göz önünde olmadığı için algılayamıyoruzdur.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back