Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Simülasyon

dfkgh

New member
Simülasyon teorisi hakkında ne düşünüyorsunuz?
Ayrıca bu zamana kadar belkide gerek duyulmamıştır ama Yüksek rahip veya rahibeler Tanrılardan simülasyon teorisini çürütecek bir bilgi neden almamış

Ruhaniyet kavramı direkt olarak bu teoriyi çürütür; ki bu teori de aşırı materyalist y*hudiler tarafından üretilmiştir diye biliyorum. Alegorik olarak bir 'simülasyon' içinde sayılabiliriz, fakat ruhaniyette ilerledikçe buradan koparız. Simülasyon teorisinin en büyük kanıtı ışık hızının evrenin sınırı olmasıyla ilgili durumdur ki bilinç bölme, akaşa ve büyü çalışmaları ile ilgili deneyim kazandıkça bunun da boş bir iddia olduğunu kavrarız.

Ruhaniyet kavramı direkt olarak bu teoriyi çürütür; ki bu teori de aşırı materyalist y*hudiler tarafından üretilmiştir diye biliyorum. Alegorik olarak bir 'simülasyon' içinde sayılabiliriz, fakat ruhaniyette ilerledikçe buradan koparız. Simülasyon teorisinin en büyük kanıtı ışık hızının evrenin sınırı olmasıyla ilgili durumdur ki bilinç bölme, akaşa ve büyü çalışmaları ile ilgili deneyim kazandıkça bunun da boş bir iddia olduğunu kavrarız.
cevabınız için teşekkür ederim, kaç yıldır ruhaniyetle ilgileniyorsunuz?

cevabınız için teşekkür ederim, kaç yıldır ruhaniyetle ilgileniyorsunuz?
Kusura bakmayın, mesajınızı görsem de arada kaynamış gibi oldu.

6-7 yıl fakat bu sürecin ilk başlarında Joy of Satan'a dahil değildim, daha doğrusu hiç bir organizasyona dahil değildim; kendimce araştırma yapıp bir şeyler çözümlemeye çalışıyordum, Joy of Satan'daki üyeler de neredeyse kolektif bir şekilde aynı şeyi yaptığı için burayı keşfettiğimde doğal bir çekim hissettim.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back