Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Satanik Makyaj rehberi (majikal olarak güzelleşme)

CatDoll

New member
Selam💗💗💗 Nasılsınız? Umarım iyisinizdir.

Uzun süredir forumu ve web siteyi okuyorum ve daha da uzun süredir ruhaniyetle ilgileniyordum zaten (wicca ile başlayan yolculuğum beni buraya kadar getirdiği için şükürler olsunn)

Ruhaniyetle ilgilendiğim süreç içerisinde kehanet ve cazibe üzerine çalıştım sadece. Bu noktakara odaklandım ve size bununla ilgili tecrübelerimi paylaşmanın, gizlediğim yöntemlerimi en hak edenlere sunmanın zamanının geldiğini düşünerek benim üzerimde işe yaramış reçete ve zaten ilgili olduğum alanlar olan kozmetik,güzellik ve moda hakkında ruhani ve pratik tavsiyelerimi yazacağım. Öncelikle belirtmek isterim ki başrahibe falan değilim veya aşırı yetkin ve ruhaniyet alanında "usta" falan da değilim. Bunlar benim hep kullandığım ve Tanrıların yolunda olan kardeşlerim için sunduğum minik ruhani cazibe arttırma reçeteleri ve pratik tavsiyelerimi içermektedir. İlk konu olarak da makyaj konusunu ele almak istedim.💋💗

1. Makyajın Mentalitesine Eriş

Kimsenin reddedeceğini düşünmediğim bir şey varsa bu da ruhani-özellikle ruhani- veya maddi olarak hangi mentalitede olduğunun yaptığın eylemin sonuçlarını etkilediğidir. Tavsiyelerime geçmeden önce şunu anlamalısın ki makyaj bir "kusur kapatma yolu" değil. Var olan güzelliğini öne çıkaran bir eylem. Sırf bu sebeple yanlış makyaj yapıyor ve çirkin olduğunu düşünüyorsun çünkü "kusurlarını" kapatmaya çalışırken güzelliğini de kapatıyorsun. Makyaj bir sanattır ve sanat güzelliği somutlaştırır farklılıklarını ön plana çıkarır. Bunu anladıysan devam edebiliriz güzellik💗

2.Venüs Motifini Anla
Afrodit,Astaroth,İştar...nedir? Doğanın vahşi uyumu ve bereketidir. Uyum ister istemez güzellik getirir yani lütfen ama lütfen fondotenin üstüne alakasız renkte olan o kontürü kullanma, yüzünle alakasız bir tipte makyaj yapma, tenin çok açıksa latin makyajı yapma... Uyumu bozarsın.

Tavsiyem yüz tipini anlaman ve buna göre makyajını yapman. Bu konuda farklı kategorizasyonlar var internetten bulabilirsin. Geometrik şekillerle sınıflandırarak(bu sınıflandırmaya göre saçlarını da yapabilirsin oval,kare,elmas vb şekiller var) veya hayvanlarla sınıflandırarak yapılanlar en iyi sonuç verenler bence (animal beauty type yazarsan çıkacaktır kedi,balık,yılan,tavşan gibi bir sınıflandırma var ve bunlara göre nasıl makyaj yapacağını anlatan içerikler de mevcut. Böylece yüzüne uyumlu makyajı yaparak güzelliğini kat kat arttıracaksın💗)

3.Makyaj Malzemelerini Kutsamayı Kim Yasakladı?

Bu fikir sana saçma gelebilir ama benim sonuç aldığım bir uygulama. Makyaj fırçalarını, en sevdiğin glossu veya göz kalemini kutsayabilirsin. Özellikle majyajının "olmazsa almaz" materyalini kutsa. (bunu bir önceki adımda öğrenmiş olman lazım. Mesela benim için bu allıktır o ara hangi allığı kullanıyorsam onu ve fırçasını kutsarım) Bu kutsama esnasında venüs ve ayın kavuşması iyi olur.(koç ve akrepte kavuşmamalarına dikkat et ve ay büyüme evresinde olmalı)

Ben şu şekilde yapıyorum:

1. Onları temizleyerek maddi kirlerden arındır. Bunu yaparken gri kirli enerjinin onlardan akıp gittiğini imgele

2.Su elementiyle "şarj" et. (Tıpkı ritüel kupana yaptığın gibi sitede nasıl yapılacağı var ama şu an link koyamıyorum) Su elementi cazibeni ve çekiciliğini destekleyecek.

3. Daha sonra onları (yeşil kırmızı veya pembe) enerjilerle doldur ve
Aum sukraya namah×7
Aum chandramse namah×9
Kenaz, Lagur ve Berkano titretin (her biri 9 kere) ve olumlayın:

Güzelliğim her saniye kalıcı olarak artıyor.
Bütün erkekler benimle olmak istiyor.
Bütün kızlar ben olmak istiyor. (Değiştirilebilir elbette ve lütfen söylerken bunları imgeleyin)

Olumladıktan sonra bir tanrıçanın ismini titretin ve malzemeleri ona adayın.(Venüs veya Ay ile karakterize bir tanrıça olabilir ama size kalmış)

4. Ayna Ritüeli
Her makyajdan önce yaptığım bir şey. Aslında tıpkı bir önceki gibi:

(Auranın,çakralarının temiz olması lazım)

Makyaj aynanın karşısına geç ve gözlerini kapa

Kenaz,Lagur ve Berkano titret, ne olmasını istiyorken onu olumla ve sanki olmuş gibi hisset

Tekrar gözlerini kapat ve tanrıçanın mührünü gözünün önüne getirerek onun adını titret ve niyetini yapıp makyajına başla

💋iyi bir makyajdan önce iyi bir cilt bakımı lazım ve en iyi cilt bakımı beslenme biçmindir(süt ve diğer cildi bozan yiyeceklerden kaçın)

💋malzeme seçmeden önce alerji yapıp yapmadığına bak

💋en sevdiğin yüz bölgeni öne çıkar

Sevgilerle kallll💗💗💗💗💗

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back