Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Satanik Hipnoz denemek istiyorum

anonymous042

Member
Merhabalar sitemizde gördüğüm Satanik Hipnozla ilgili soru sormak istedim. Üzerimdeki tembelliklen üşengeçlikten kurtulmak için kendime bunu denemek istiyorum. tam olarak nasıl yapmalıyım doğru şekilde ?

Satanik Hipnoz orta seviye bir çalışmadır. Yeterince gelişmiş olduğunuzdan emin olduktan sonra talimatlara uygun bir şekilde yapabilirsiniz.

Merhabalar sitemizde gördüğüm Satanik Hipnozla ilgili soru sormak istedim. Üzerimdeki tembelliklen üşengeçlikten kurtulmak için kendime bunu denemek istiyorum. tam olarak nasıl yapmalıyım doğru şekilde ?
Öncelikle derin bir transa girin ve ardından isteğiniz yönünde afirmasyonlar tekrarlayarak zihninizi programlayın. Dilerseniz afirmasyonlardarn önce kırmızı veya altın enerji soluyabilirsiniz. (üşengeçlikten kurtulmak için)

Bu tam anlamıyla bir enerji çalışması değil o sebeple 40 gün yapmanıza gerek yok ancak 40 gün boyunca her gün yapabilirseniz etkileri kalıcı ve oldukça güçlü olacaktır.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back