Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Süreklilik hakkında

Tengriken

New member
Esenlikler. Hayatta sürekliliğin önemli olduğunu düşünüyorum. Geri SS'e dönüyor olan birisi olarak sormak istiyorum : Joy of Satan ayakları üzerinde durabiliyor mu? Forumların sitelerin sürekliliği var mı? Bu benim için çok önemli.

Bildiğim kadarıyla JoS, Amerika'da resmi bir din statüsünde. Diğer ülkelerde durum nasıl?

Esenlikler. Hayatta sürekliliğin önemli olduğunu düşünüyorum. Geri SS'e dönüyor olan birisi olarak sormak istiyorum : Joy of Satan ayakları üzerinde durabiliyor mu? Forumların sitelerin sürekliliği var mı? Bu benim için çok önemli.

Bildiğim kadarıyla JoS, Amerika'da resmi bir din statüsünde. Diğer ülkelerde durum nasıl?
Evet, Forumlar zaman içinde gelişiyor yeni üyeler geliyor, zaman içinde vaazlar verilip çeşitli etkinlikler olabiliyor. Aynı zamanda Türk ekibinin sayfasıda aynı güncellikte devam ediyor. Yapılan vaazlar çevirilip sunuluyor. Joy of Satanas sosyal medyada yer alıp, düzenli paylaşımlar yapılıyor. Sosyal medya projesi bizzat Tanrılar tarafından yönetiliyor.

Esenlikler,
“JoS, Amerika’da resmi bir din statüsünde. Diğer ülkelerde durum nasıl?” Derken neyi kast ettiniz? Laiklik durumunu mu?

JoS'un teknik yönü oldukça kaliteli duruyor, bu işlerden anlayan birisi olarak söyleyebilirim. Şeytan aşkı için kod yazmak nasıl bir şey deneyimlemedim fakat umarım bu da olur. Sitelerin uptime'ı ise oldukça makul durumda.

JoS'un resmi bir din sayılmaması için hiçbir sebep yok. Aynı şey değil fakat makarna canavarına bile inanan var, bir zahmet JoS bir din sayılsın.

Evet, Forumlar zaman içinde gelişiyor yeni üyeler geliyor, zaman içinde vaazlar verilip çeşitli etkinlikler olabiliyor. Aynı zamanda Türk ekibinin sayfasıda aynı güncellikte devam ediyor. Yapılan vaazlar çevirilip sunuluyor. Joy of Satanas sosyal medyada yer alıp, düzenli paylaşımlar yapılıyor. Sosyal medya projesi bizzat Tanrılar tarafından yönetiliyor.
Sosyal medya yasaklanmadımı? sadece forumu kullanın diyorlar, sosyal medya istegram yutup tiktok bunlar değilmi yasaklandı biliyorum ben,

Satanas’ın Sevinci, 25 yıldır varlığını sürdürmektedir. Sitelerimiz ve forumlarımız defalarca saldırılarla kapatılmış olsa da her seferinde yeniden doğduk ve var olmaya devam ettik. Çünkü düşmanın tüm çabalarına rağmen bizi susturması mümkün değildir; kaçınılmaz olanı durdurmaya güçleri yetmeyecektir.

Satanas’ın Sevinci, ABD merkezli bir yapı olarak resmi din statüsüne sahiptir. Zamanı geldiğinde, aynı statü diğer ülkelerde de kabul görecek ve evrensel bir gerçeklik hâlini alacaktır.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back