Bu gece Trt de yayınlanan bir programda Sözde Dinler uzmanı,arkeolog biri ile yapılan bir programa şahit oldum,bahsedilen bir yanlışı düzeltmek istedim,görüpte kafası karışan arkadaşlar olmasın diye.Yezidilerin kullandığı magic circle ın amacı Astral parazitleri kovmaktır,bu ''uzman'' arkadaş ise ısrarla ''kötü ruhlar'' olarak Daemonları dile getiriyor.Bilmeyenler için Magic Circle olarak bilinen yöntem,herhangi bir hastalık,sıkıntı yaşayan kişinin etrafına çember çizilip,bu çemberin içerisine meyve vs konularak bunun vasıtasıyla bunları bir nevi rüşvet gibi sunarak,ritüel oluşturup parazitleri kovmaktır.Parazitler asalaktır, negatif enerjiden beslendiklerinden mütevellit bu durumların kaynağının neredeyse hepsi onlardır.Elbetteki insanlara dost olmayan Daemonlar da var bildiğiniz üzere, fakat onlara karşı ofansif veyahut bir hareketiniz bulunmadıkça kişilere bulaşmaları pek olası değildir.Bu ''uzman'' arkadaş çoğu örnekte Pislik Yahudileri esas aldığı için, hatalı konuşmasına şaşırmadım