Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Ruhani Varlıklar

Chew666

New member
Ruhani Varlıklar halk arasında ne kadar "Cin, İblis ve Üç harfli" gibi isimlendirilmişse bunlar kötü varlıklar değildir. İbrâhimi dinlere mensup olan kişilerin dinlerine olan bağı arttırmak için düşmanın oynadığı bir oyundur.

Cinlerin, insanların yaktığı, çarptığı gibi söylentiler tamamen yanlıştır.

Ruhani boyutlarda Tanrılarda vardır. (diğerlerinin söylediği gibi yaşadıkları yer astral uçak değildir.)

Belli kişi ve kuruluşların Tanrılarımıza "Peri", "Cin" lakaplar takarak onları kötü ve çirkin bir görüntü şekli vermişlerdir.

Aslında böyle bir şey yoktur, onlar mükemmel görünümlere sahip (ve özelliklere) her anlamda çok güzel varlıklardır.

Ruhani Varlıklar halk arasında ne kadar "Cin, İblis ve Üç harfli" gibi isimlendirilmişse bunlar kötü varlıklar değildir. İbrâhimi dinlere mensup olan kişilerin dinlerine olan bağı arttırmak için düşmanın oynadığı bir oyundur.

Cinlerin, insanların yaktığı, çarptığı gibi söylentiler tamamen yanlıştır.
Esenlikler,

Cinler gerçek varlıklardır. Bu varlıklara parazitlerin biraz daha gelişmiş hali de denilebilir.

Bağnaz insanları korkutup dinlerine daha da bağlı hale getirme veya yeni adanmış/henüz kendini koruyamayacak ruhlara rahatsız etme gibi amaçlara hizmet edebilirler.

İyi günler.

Esenlikler,

Cinler gerçek varlıklardır. Bu varlıklara parazitlerin biraz daha gelişmiş hali de denilebilir.

Bağnaz insanları korkutup dinlerine daha da bağlı hale getirme veya yeni adanmış/henüz kendini koruyamayacak ruhlara rahatsız etme gibi amaçlara hizmet edebilirler.

İyi günler.
Cinler, bizim Kadim Tanrılarımızdır. Tanrılar için parazitlerin biraz daha gelişmiş hâlleri demek yanlış bir tabirdir. Cin kelimesinin kökeni ''Genius'' kelimesinden gelir ve Genius ''dahi'' anlamına gelirken Demon kelimesi de aynı şekilde ''her şeyi bilen, dahi'' anlamında da kullanılırdı. Daha sonrasında düşman, İslam ve Hristiyanlık aracılığı ile Tanrılara bu şekilde iftiralar atmıştır.

Cinler, bizim Kadim Tanrılarımızdır. Tanrılar için parazitlerin biraz daha gelişmiş hâlleri demek yanlış bir tabirdir. Cin kelimesinin kökeni ''Genius'' kelimesinden gelir ve Genius ''dahi'' anlamına gelirken Demon kelimesi de aynı şekilde ''her şeyi bilen, dahi'' anlamında da kullanılırdı. Daha sonrasında düşman, İslam ve Hristiyanlık aracılığı ile Tanrılara bu şekilde iftiralar atmıştır.
Esenlikler,

Cinden kastım yanıtımda bahsettiğim gibi parazitlerin biraz gelişmiş halleri olan varlıklardı, Tanrı/çalarımız değil. Bu iki ayrımı bildiğimi düşünüyorum.

Bunun dışında dediklerinize katılıyorum.

İyi günler.

Bana musallat o zaman parazitti hoca syaesinde kurtulmuştum evden çıkmıyor banyoda 1 saat duruyordum vucudumda karıncalanma oluyordu

Bana musallat o zaman parazitti hoca syaesinde kurtulmuştum evden çıkmıyor banyoda 1 saat duruyordum vucudumda karıncalanma oluyordu
:/ bu şeyin bir musallat olduğunu düşünmüyorum.

Selam benim anlamadığım yer ise müslüman ve hristiyan cinler mevcut huddam hocaları bu müslüman cinlerden yardım alıyor bu varlıklara tanrı demek doğru olmaz peki müslüman cin nedir
Şeytanın selamı üzerine olsun

Selam benim anlamadığım yer ise müslüman ve hristiyan cinler mevcut huddam hocaları bu müslüman cinlerden yardım alıyor bu varlıklara tanrı demek doğru olmaz peki müslüman cin nedir
Şeytanın selamı üzerine olsun
Müslüman veya Hristiyan Cinler yoktur, Cin dediğiniz varlıklar kafanızdaki “Cin” konsepti ile gerçek değildirler. Müslümanlar genel olarak astral varlıklara cin veya melek dışında başka isim takmamışlardır. Bu sebepten ötürü tanrılarınız da iblisleştirilip hakarete uğramıştır.

Benim kolumda ters Pentagram icde keçi var yani laveyin uydurduğu sembol var ve çift daire içinde ve ben çift dairenin şeytani ruhlara hakaret olduğunu yeni öğrendim şimdi ise dairenin içini boyayıp tek daire haline getirsem olurmu sizce

Herhangi bir psikolojik sorunun habercisi olabilir. Profesyonel desteğe başvurabilirsiniz. 1 Saat banyoda kalmanız normal değildir.

Baphomet, Anton Szandor LaVey'in uydurduğu bir tasvir değildir. Çift dairenin içini dediğiniz gibi doldurabilirsiniz, daha iyi olacaktır.
Peki sizden rica etsem bana çift dairenin neden satanik ruhlara bir hakaret değerinde olduğunu anlatabilir misiniz

psikoloğa başvurun. bilinçaltı olması olası bir şey, duşta kalmanız veya 1 saat durunca karıncalanması oldukça normal 1 saat duşta kalınırsa elbette karıncalanır falan. cin musallatı bu tarz bir şey değildir.

Her Satanist bizden değildir, internette gördüğünüz her Satanizm içeriğini bizimle karıştırmayın.

Süleyman diye bahsettiğiniz kişi hiçbir zaman var olmadı. Tanrı/çalar'ımıza hükmetme gibi bir durum söz konusu değil.

Tanrı/çalar insanların içine girip zarar vermez, bu düşmanın insanları korkutmak için uydurduğu hakaretlerden birisidir.

Soru sormadan önce sitemizi ve forumları incelemenizi öneriyorum. Sorduğunuz bütün bu soruların cevapları ulaşılabilir durumda. Bir sonraki sorularınız kedi kesip, bakire kanı akıtıyor musunuz olacak diye endişeleniyorum.

Cin var mı bilmem de yaşadığım olaylar neticesinde parazit diye bir şey var biliyorum. Sadece ben değil aile üyem de yaşadı.

Cin var mı bilmem de yaşadığım olaylar neticesinde parazit diye bir şey var biliyorum. Sadece ben değil aile üyem de yaşadı.
İslam'da tanımlandığı şekliyle cinler gerçek değildir; astral âlemde çeşitli parazitler ve kötü niyetli varlıklar vardır. Ancak, bu tür deneyimlerin çoğu, insanların kendi korkularının yarattığı zihinsel hayallerden ibarettir ve bir gerçeklik taşımamaktadır. Yukarıda paylaşılan yazıları okuyabilirsiniz.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back