Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Ruhani savaș hakkında

Mali

New member
Șu an ruhani savaștaki güncel durum nedir? "Belirleyici zamanları geçtik artık biraz daha rahatlayabiliriz." dediğimiz zamanlarda mıyız yoksa tam aksine "Savaș yeni yeni kızıșmaya bașlıyor." diyebilir miyiz? Ruhani savașın yakın tarihini incelemek istiyorum, eski veya yeni savaș hakkında gelișmeleri paylașan bildiğiniz vaazları așağıda paylașabilir misiniz?

Șu an ruhani savaștaki güncel durum nedir? "Belirleyici zamanları geçtik artık biraz daha rahatlayabiliriz." dediğimiz zamanlarda mıyız yoksa tam aksine "Savaș yeni yeni kızıșmaya bașlıyor." diyebilir miyiz? Ruhani savașın yakın tarihini incelemek istiyorum, eski veya yeni savaș hakkında gelișmeleri paylașan bildiğiniz vaazları așağıda paylașabilir misiniz?
Esenlikler,

Ruhani savaş devam etmektedir. Tam anlamıyla rahatlayabilmemiz için Yahudilerin bu dünya üzerindeki güçlerini tamamen kaybetmiş olmaları gerekiyor. Yine de geçmişte yaptığımız RTR'lar ile dünyayı Yahudi lanetlerinden bir nebze temizlemeyi başardık. JoS "hayatta kalma" aşamasından çıktı. Şu anda ise genişleme ve güçlenme aşamasındayız. Tanrıların güç ritüellerine odaklanarak onların enerjilerini dünyamızın ruhani katmanlarına ve insanların bilinçlerine yeniden yüklüyoruz.

Şu anda yeni ritüel takvimi çıkmış bulunmakta. Birkaç saat içinde de çevirisi gelecektir. Bu ritüel takvimine kesinlikle katılın ve tanrı ritüellerini yapın. Söylediğim gibi bu çalışmalar dünyamızı tanrıların enerjilerine açıyor ve elzem öneme sahipler.

Her TANRI ritüeli öncesi, temizlenmemiz mi lazım ? Yani elbisemiz temiz olacak, dişlerimizi fırçalayacaz, sürekli duş almak gerekiyormu ? çünkü öyle hatırlıyorum, bu arada geçen sene 23 aralık 'ta adanmış'tım tam bir yıl olacak adanalı yule nin son günü adanmıştım, ŞEYTAN IN günü yaklaşıyor, bununda heyecanı var, bu yulede tekrardan meditasyonlarimi disiplinli, yapmaya başlayacam, eksikliklerimi gidermeye çalışacam

Şu anda yeni ritüel takvimi çıkmış bulunmakta. Birkaç saat içinde de çevirisi gelecektir. Bu ritüel takvimine kesinlikle katılın ve tanrı ritüellerini yapın. Söylediğim gibi bu çalışmalar dünyamızı tanrıların enerjilerine açıyor ve elzem öneme sahipler.
Sanırım biraz geç gelicek. Zamanın da yetişir umarım.

Her TANRI ritüeli öncesi, temizlenmemiz mi lazım ? Yani elbisemiz temiz olacak, dişlerimizi fırçalayacaz, sürekli duş almak gerekiyormu ? çünkü öyle hatırlıyorum, bu arada geçen sene 23 aralık 'ta adanmış'tım tam bir yıl olacak adanalı yule nin son günü adanmıştım, ŞEYTAN IN günü yaklaşıyor, bununda heyecanı var, bu yulede tekrardan meditasyonlarimi disiplinli, yapmaya başlayacam, eksikliklerimi gidermeye çalışacam
Esenlikler,

Tanrılar yüce ve saygıyı hakeden varlıklardır. Saygı göstergesi olarak odanın güzel kokması ve temiz olması aynı zamanda senin de kendini temizlemiș olman gibi küçük detaylar tanrılar ilișkini olumlu yönde etkileyeceği için, eğer ekstrem bir durumda değilsen ve bunlar seni bir șekilde zorlamıyorsa yapmanı tavsiye ederim. Nice yıllara 🤩🤩

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back