Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Ruhani Savaş

Mali

New member
İçinde bulunduğumuz -ve bundan gurur duyduğum- ruhani savaşın yakın tarihi hakkında çalışıyorum ve amacım bu savaşı sosyal boyutta incelemek. Dil farketmeksizin ruhani savaşa dair bildiğiniz tüm makale/vaaz/video/ses kaydı/yazıları paylaşır mısınız?

Ne tarz içerikler ihtiyacım var:

-Mümkünse doğrudan jos veya organları tarafından paylaşılmış olmalı vey jos tarafından önerilmiş içerikler
-İlk okuduğunuzda sizde duygusal açıdan şevk/coşku/cesaret/savaşma isteği uyandırmış içerikler
-Mümkünse tarihi bir persfektif sunan içerikler
-Uygun görülürse ruhani bilgiler içeren rehberler de paylaşılabilir ama temelde "RTR nasıl yapılır?" gibi pratik bilglerden ziyade "Neden RTR yapmalıyız?" gibi bizi büyük resme odaklayan içerikler
-Ruhani savaş yada JoS un doğrudan kendisi ile ilgili olan içerikler
-Özellikle Yüksek Rahibemiz Maxine tarafından forumlarda paylaşılmış, sizin bir şekilde denk geldiğiniz ve birilerinin sorularına verilmiş önemli bilgiler içerdiğini düşündüğünüz küçük ve bulunması zor yanıtlar

JoS un kuruluşundan bu yana JoS hakkında merak ettiklerinizi de soru olarak yorumlara eklyebilirsiniz, yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler

Esenlikler, bahsettiğiniz şeylere rastlarsam size yardımcı olmaktan mutlu olurum.

Benim açtığım DNA Testleri Hakkında Uyarı gönderisi var, bu gönderiyi ve alttaki bir kaç tartışmayı okursanız işinize yarayan şeyler çıkacaktır eminim; ben de burada paylaştığım bazı şeyleri (y*hudilerin 7 değil 4 çakrası olması gibi) JoS ansiklopedisinden almıştım. Yahudi Yazarların Kitaplarını Okumak gönderisindeki tartışmalarda da düşmanın biz Centillerin enerjilerini nasıl sülük gibi emip bize karşı kullandığından bahsetmiştim.

Ayrıca spesifik sorularınız varsa bana sorabilirsiniz, hatta dilerseniz özelden size ulaşabilirim; dini açıdan aklımda sorular veya sorgulamalar neredeyse yok seviyesine inse bile hem motivasyonumu yüksek tutmak hem de fazladan bilgi edinmek için düzenli olarak okumalar yapıyorum, karşıma çıkan şeyler sorularınıza yanıt veriyorsa sizle de paylaşabilirim.

Esenlikler, bahsettiğiniz şeylere rastlarsam size yardımcı olmaktan mutlu olurum.

Benim açtığım DNA Testleri Hakkında Uyarı gönderisi var, bu gönderiyi ve alttaki bir kaç tartışmayı okursanız işinize yarayan şeyler çıkacaktır eminim; ben de burada paylaştığım bazı şeyleri (y*hudilerin 7 değil 4 çakrası olması gibi) JoS ansiklopedisinden almıştım. Yahudi Yazarların Kitaplarını Okumak gönderisindeki tartışmalarda da düşmanın biz Centillerin enerjilerini nasıl sülük gibi emip bize karşı kullandığından bahsetmiştim.

Ayrıca spesifik sorularınız varsa bana sorabilirsiniz, hatta dilerseniz özelden size ulaşabilirim; dini açıdan aklımda sorular veya sorgulamalar neredeyse yok seviyesine inse bile hem motivasyonumu yüksek tutmak hem de fazladan bilgi edinmek için düzenli olarak okumalar yapıyorum, karşıma çıkan şeyler sorularınıza yanıt veriyorsa sizle de paylaşabilirim.
Öncelikle paylaştıklarınız için teşekkür ederim.

Eğer bir süredir okuma yapıyorsanız muhtemelen bana çok yardımınız dokunabilir, şu an aklımda bir soru yok ama uğraştığım şeyi bitirene dek pek çok sorum olacağına eminim ve cevaplarınız beni çok hızlandırabir. Özel mesaj nasıl kullanılıyor bilmiyorum, sanırım henüz özel mesaj kullanma iznim yok ama eğer siz bana ulaştığınız da sizinle konuşmaya devam edebiliyorsam; neden olmasın? ^^

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back