Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

RTR

Maxine Winner

New member
Esenlikler herkese.🙏🏻
Ben Ters Tevrat Ayinleri yapmak istiyorum. Sitede nasıl yapılacağı yazıyordu ama tam anlayamadım. Ayrıca İbranice harflerin tersten telaffuzu da var diye biliyorum. Nasıl yapacağım konusunda yardım edebilir misiniz? Birde forumda başka birisinin ailesinden dolayı RTR yapma konusunda sıkıntı yaşadığını gördüm ama basit bir şekilde ibranice telaffuzları öğrenebileceğini söylemişlerdi. Bu konuda çok yardıma ihtiyacım var.🙏🏻❤️‍🩹

Esenlikler herkese.🙏🏻
Ben Ters Tevrat Ayinleri yapmak istiyorum. Sitede nasıl yapılacağı yazıyordu ama tam anlayamadım. Ayrıca İbranice harflerin tersten telaffuzu da var diye biliyorum. Nasıl yapacağım konusunda yardım edebilir misiniz? Birde forumda başka birisinin ailesinden dolayı RTR yapma konusunda sıkıntı yaşadığını gördüm ama basit bir şekilde ibranice telaffuzları öğrenebileceğini söylemişlerdi. Bu konuda çok yardıma ihtiyacım var.🙏🏻❤️‍🩹
RTR'ler artık gerekli değildir. Liderler bunu ne zaman yapacaklarını açıklayacaklardır. Şimdilik kişisel gelişiminize odaklanın.

buradan okuyun: Zafer

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back