Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

RTR hakkında

Xaji

Member
Kusura bakmayın çok geç kaldım bunun için ama hazırım sonunda geç olsun güç olmasın
Tam 1 ocakta 40 günlük meditasyonum bitiyor ama ben bunu 60 günlük olarak uyguladım o yüzden uzun sürücek
RTR'lere yarından itibaren başlıyorum fakat nasıl başlamalıyım neye göre hangi RTR'yi yapmalıyım bir sürü liste var ters şema veya yılanı güçlendirme gibi
Hangisinden başlıyım ? teşekkürler 🙏

Nihai RTR ve bu RTR'a ek olan 2 çalışmayı yapmanız yeterlidir, toplam 3 çalışma ediyor. İlk kez yapacaksanız biraz uzun sürebilir, rahatsız edilmeyeceğinizden emin olun ve mutlaka Aura Temizliği yapın. Buradan bahsettiğim çalışmaları tek sayfa üzerinden yapabilirsiniz.

Kusura bakmayın çok geç kaldım bunun için ama hazırım sonunda geç olsun güç olmasın
Tam 1 ocakta 40 günlük meditasyonum bitiyor ama ben bunu 60 günlük olarak uyguladım o yüzden uzun sürücek
RTR'lere yarından itibaren başlıyorum fakat nasıl başlamalıyım neye göre hangi RTR'yi yapmalıyım bir sürü liste var ters şema veya yılanı güçlendirme gibi
Hangisinden başlıyım ? teşekkürler 🙏
Rtr dan sonra kendinizi temizlemeyi ve lanetleri geri gönderme 1. Ve 2. Kısmı yapmayı unutmayın

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back