Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Renklerin ve karelerin rünler ile kombinasyonu

Marlboro

New member
Rünler ve karelerle ilgili çalışmalar yaparken, rünlerin istediğimiz renkte etkisini invoke etmesi adına herhangi bir rengi, rünleri olumlayarak rünlerden çıkıyor gibi olumlamak ve mantra titreşimini buna göre yapmak çalışmalarda uygun mudur? Ne gibi etkiler görebilirim bu şekilde çalışmayla birlikte?

Kişisel olarak her türlü büyüde renkleri kullanıyorum. Mesela Algız kullanarak bir koruma yapacağım. Rün titretirken kendi auramı altın-beyaz enerjilerle bir güneş gibi parlarken imgeliyorum. Burada auram üstünde enerjiden bir ründe imgeleyebilirim ancak sadece enerjileri imgelemek daha rahat geliyor. Siz nasıl rahat ediyorsanız o şekilde yapabilirsiniz. Deneyimleriniz sonucu hangisi daha verimli görürsünüz.

Burda neden böyle yapmanın daha iyi olduğunu şöyle açıklayabilirim, rünlerin kendisine özgü etkileri zaten mantrayı titretmeyle brikte görülüyor, en uygun olan rengi, rünün etkisini renkle kombine ederek, etkisine entegre olacak şekilde renkle birleştirmek (yani rünü, rengi yayacak şekilde imgelemek) daha uygun olacaktır diye düşündüm. Sizin bu bağlamda düşünceleriniz nelerdir?

Kişisel olarak her türlü büyüde renkleri kullanıyorum. Mesela Algız kullanarak bir koruma yapacağım. Rün titretirken kendi auramı altın-beyaz enerjilerle bir güneş gibi parlarken imgeliyorum. Burada auram üstünde enerjiden bir ründe imgeleyebilirim ancak sadece enerjileri imgelemek daha rahat geliyor. Siz nasıl rahat ediyorsanız o şekilde yapabilirsiniz. Deneyimleriniz sonucu hangisi daha verimli görürsünüz.
Burda neden böyle yapmanın daha iyi olduğunu şöyle açıklayabilirim, rünlerin kendisine özgü etkileri zaten mantrayı titretmeyle brikte görülüyor, en uygun olan rengi, rünün etkisini renkle kombine ederek, etkisine entegre olacak şekilde renkle birleştirmek (yani rünü, rengi yayacak şekilde imgelemek) daha uygun olacaktır diye düşündüm. Sizin bu bağlamda düşünceleriniz nelerdir?
Yani auramın rengini imgelemekle birlikte (ya da sadece rünün rengini imgeleyerek) rünün yaydığı renk ve renkle birlikte olan etkisinin, normal rünle nasıl titreştiğinde etkisini, renkle birlikte olan etkisine entegre bir etki yaratmak mümkün olur gibime geldi bu olumlamayla birlikte.

Niyet, irade, duygular, afirmasyon, renk tercihi... Hepsi etkili bence. Mesela kırmızı renk kazalar yaratabilir ancak psişik saldırıdan korunma amacıyla aurama uygularsam enerji o şekilde çalışmakta, afirmasyon olmasa bile.

Enerjinin çalışma şekline biz irademiz, niyetimiz ile şekil veriyoruz bence. Renkte dediğiniz gibi etkili faktörlerden biri. Ve rünlerle birlikte, amacımızla uyumlu bir renk kullanmak daha fazla güç katacaktır çalışmaya.

İşin doğrusu bu diyebilirim; bunları kombine etmek hem büyüyü güçlendiriyor, hem de daha fazla uğraş gerektiği için çalışmaya daha çok odaklanıyoruz. Odak ise maji çalışmalarındaki en mühim noktalardan birisidir.

İşin doğrusu bu diyebilirim; bunları kombine etmek hem büyüyü güçlendiriyor, hem de daha fazla uğraş gerektiği için çalışmaya daha çok odaklanıyoruz. Odak ise maji çalışmalarındaki en mühim noktalardan birisidir.
Şükranlarımı iletiyorum 🙏

Bazı çalışmalarda fiziksel gereçler ihtiyaç olarak el altında bulundurmalı diye biliyorum majikal herhangi bir çalışma yaparken. Karelerde de görmüştüm numaralar vardı kutucukların içinde. Bunları çalışmalarda nasıl kullanmamız gerekiyor? Daha doğrusu şöyle sorsam daha iyi olur, fiziksel gereç gerektiren majikal çalışmalar için bu fiziksel gereçleri majika çalışmaları gerçekleştirmek adına nasıl kullanabiliriz?

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back