Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Reenkarnasyon sonrası ve öncesi hayat

Kondofos

Member
Esenlikler,

1) Bir sonraki hayatımızdaki ailemizle şu anki hayatımızda ki ailemiz aynı mı olacak? Mesela şu anki hayatımda sallıyorum 3 kişilik bir aileyiz, bir sonraki reenkarnasyon da ailem yine aynı kişilerden, aynı sayıda mı olacak?

2) Bir sonraki hayatımızda yaşayacağımız coğrafya, fiziksel özellikler vb. şeyleri seçebiliyor muyuz?

3) Bu sorunun cevabı aslında vardı bu site de bir yerde okudum ama hatırlamıyorum o yüzden burdan soracağım: bir önceki yaşantımız hakkında bilgi alabiliyor muyuz?

İyi günler.

Esenlikler,

1- Kesin bir şey değil ancak kuvvetle olası. Direkt aileniz olmasalar bile yine yakın bir ilişki kurabileceğiniz kişiler olacaklardır, çünkü ruhlarınız bağlıdır.

2- Eğer çok gelişmiş bir seviyedeyseniz evet, öyle değilse hayır. Yine de yüzünüzü falan belirlemek değil kastettiğim, hangi yaşamı yaşayacağınızı birkaç seçenek arasından seçebilmek. Şu yazımızı okuyabilirsiniz.

3- Evet ancak ileri düzey bir çalışma. Daha doğrusu kişi, kendisini öncelikle tamamen kabullenmelidir, yoksa beyni aldatacaktır.

İyi günler.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back